FireAngel CO melder CO-9X-10 met 3V lithium

Deze koolmonoxidemelder is voorzien van een batterij met een levensduur van 10 jaar. De melder word geleverd met een bevestigingsplaat en schroeven.
€ 43,00 € 52,03 (incl. BTW)
Op voorraad

51114 51114
Fire Angel

Kenmerken

Kleur
wit
Formaat
112x72x35mm
Materiaal
Kunststof

FireAngel CO-9X-10-BNLT


Plaats de FireAngel CO-9X-10-BNLT in huis en bescherm u tegen de gevaren van koolmonoxide. De betrouwbare koolmonoxidemelder is voorzien van een speciale sensor om koolmonoxide te detecteren en waarschuwt u direct als de CO-concentratie te hoog is. De ingebouwde 3V batterij gaat 10 jaar mee.

Eigenschappen FireAngel CO-9X10-BNLT

Elektrochemische sensor voor CO-detectie
Hoge betrouwbaarheid, geen vals alarm
3V lithiumbatterij, levensduur 10 jaar
Voorzien van test-pauzeknop
Alarmsignaal van 85 dB
Geeft signaal bij bijna lege batterij
Te gebruiken aan muur, plafond of vrijstaand

Betrouwbare CO-melder
De FireAngel CO-9X-10-BNLT koolmonoxidemelder is voorzien van een betrouwbare elektrochemische sensor die vrijgekomen koolmonoxide al in een vroeg stadium detecteert. Bij een te hoge CO-concentratie treedt het alarm van de FireAngel XO-9X-BNLT in werking en klinkt er een geluidsignaal van 85dB(A). Zo bent u op tijd gewaarschuwd voor de aanwezigheid van dit gevaarlijke gas.

10-jaar lithiumbatterij
De 3V lithiumbatterij van de FireAngel CO-9X0190BNLT heeft een levensduur van 10 jaar en is niet vervangbaar. Als de batterij bijna leeg is geeft de melder een waarschuwing door om de 45 seconden een piepsignaal te laten klinken. Hij doet dit minimaal 30 dagen voordat de batterij daadwerkelijk leeg is, zodat u voldoende tijd heeft om de melder te vervangen.

CO-melder testen
Het is belangrijk dat de koolmonoxidemelder regelmatig getest wordt op een goede werking. De FireAngel CO-9X-10-BNLT beschikt over een diagnosefunctie die het alarm controleert en foutopsporing eenvoudiger maakt. Met de handmatige test-pauzeknop controleert u zelf of de melder naar behoren werkt. Het is aan te raden de test wekelijks uit te voeren.

Inhoud verpakking

FireAngel CO-9X-10-BNLT
Schroeven
Handleiding