Laerdal Resusci Anne QCPR Full Body in trolley

De Resusci Anne QCPR Full Body is een volwassen reanimatiepop met meerdere feedback opties die het mogelijk maken te focussen op de competenties van leerlingen.In een handige trolley.
€ 2.475,00 € 2.994,75 (incl. BTW)
Op voorraad

37401 37401
Laerdal

Kenmerken

Kleur
blank

Laerdal Resusci Anne QCPR Full Body met Trolley


De Resusci Anne QCPR Full Body is een volwassen reanimatiepop met meerdere feedback opties die het mogelijk maken te focussen op de competenties van leerlingen. De feedbacktoestellen bieden leerlingen duidelijk inzicht over hoe ze hun prestaties kunnen verbeteren. Tevens zorgt de nieuwe software ervoor dat de instructeurs nog beter kunnen coachen en de trainingsresultaten kunnen opslaan voor analyse achteraf. Doordat het een Full Body reanimatiepop betreft kan er realistisch worden getraind met levensechte vormen en ruimtegebruik. De pop zit verpakt in een handige Trolley. Hiermee kunt u de pop zeer gemakkelijk vervoeren. Daarnaast wordt een soft pack oefenmat bijgeleverd. Tijdens trainingen kunt u de pop op de soft pack oefenmat plaatsen. In deze mat zit een verdikking, waar de cursist zijn knieën op kan plaatsen.

Geavanceerde training door feedbackmogelijkheden


De Resusci Anne QCPR is een electronische reanimatiepop. Deze is zo ontwikkeld dat het meten en beoordelen van de reanimatieprestatie wordt vergemakkelijkt. De pop kan worden gebruikt in combinatie met meerdere feedbackapparaten. Zo kan de Skillguide (bedraad) in de linker schouder worden aangesloten. In de linker zij van de pop zit een ingebouwde aansluiting voor draadloze feedbackmogelijkheden. Voor een duidelijk trainingsbeeld kunnen de Simpad Skillreporter of Skillreporter software worden gebruikt. De feedbacktoestellen bieden leerlingen duidelijk inzicht over hoe ze hun prestaties kunnen verbeteren. Tevens zorgt de nieuwe software ervoor dat de instructeurs nog beter kunnen coachen en de trainingsresultaten kunnen opslaan voor analyse achteraf.

Nieuwe feedbackmogelijkheid: QCPR Instructor/Learner App


Met deze nieuwe versie van de Laerdal Resusci Anne QCPR kan de instructeur met behulp van de app tot wel 6 cursisten tegelijk monitoren. In een duidelijk overzicht is te zien welke cursist meer hulp nodig heeft. Cursisten worden met objectieve feedback en scores niet alleen gemotiveerd om met elkaar te concurreren, maar ook om hun eigen hoogste score te verbeteren.

Wat wordt er allemaal met uw bestelling meegeleverd?


Resusci Anne QCPR Full Body
3 handbeschilderde gezichtshuiden
2 luchtwegen
50 ontsmettingsdoekjes
2 extra compressieveren (hard en zacht)
Oplaadbare lithium ion batterij (nieuw!)
USB-kabel
Kleding
Kniemat
Trolley
Gebruiksaanwijzing