U maakt gebruik van een oude browser Upgrade uw browser om gebruik te kunnen maken van onze webshop.
Cookies zij uitgeschakeld! Schakel cookies in uw browser in om te kunnen bestellen via deze website.
Afrekenen › Verder winkelen ›
Niet gevonden wat u zoekt?
Bel: 033 277 0568

Levertijd en verzending

Verzendkosten en -termijn

Verzendkosten

Als het totale orderbedrag meer dan 100 euro is, exclusief BTW, dan brengen wij geen 6,95 euro verzendkosten in rekening.

Levering en transport

Heeft u vragen over de levering dan kunt u ons altijd even bellen (033-2770568) of mailen (info@ehabo.nl). Doorgaans verzenden wij uw producten dezelfde dag. Uw pakket wordt verstuurd met de pakketdienst GLS Netherlands. Mocht er niemand aanwezig zijn op het afleveradres dan wordt een kaartje achtergelaten door GLS. U kunt dan binnen 5 werkdagen rechtstreeks contact met GLS opnemen over de gewenste leverdatum en -adres. Het pakket wordt dan kosteloos nogmaals bij u aangeboden.

Track en trace

Wij proberen de pakketten dezelfde dag te verzenden, afhankelijk van het tijdstip van bestellen en de voorraad lukt dit wel of niet. Als uw pakket verzonden is ontvangt u een bevestiging per email met daarin een track & trace nummer. Een verzonden pakket wordt in 98% van de gevallen de volgende dag afgeleverd. Pakketten worden niet op zaterdag en zondag verstuurd en/of afgeleverd. Dus als uw pakket vrijdag is verstuurd wordt deze maandag afgeleverd.

Levertijd en voorraad

Voor vragen over de verwachte levertijd en huidige voorraad kunt u ons altijd bellen of mailen: 033-2770568 of info@ehabo.nl