U maakt gebruik van een oude browser Upgrade uw browser om gebruik te kunnen maken van onze webshop.
Cookies zij uitgeschakeld! Schakel cookies in uw browser in om te kunnen bestellen via deze website.
Afrekenen › Verder winkelen ›
Niet gevonden wat u zoekt?
Bel: 033 277 0568

Verkeersregelaar

Verkeersregelaarskleding

 

Of u een parka voor verkeersregelaars of een muts voor verkeersregelaars zoekt, u bent bij ons aan het juiste adres.

Voor de complete uitrusting voor verkeersregelaars kunt u natuurlijk terecht bij Ehabo Preventie. Maar waar moet u op letten bij de uitrusting van verkeersregelaars? 

De regels voor verkeersregelaars zijn omschreven in de 'Regeling verkeersregelaars 2009'. De uitrusting van een verkeersregelaar kan bestaan uit bijvoorbeeld de volgende items.

Verkeersregelaarskleding

Bij veiligheidskleding denken we bijvoorbeeld aan fluoriserende hesjes, jasjes, of parka. Deze kan eventueel worden uitgebreid met een fluoriserende cap. Door gebruik van fluoriserende en retro-reflecterende materialen zorgen deze voor een verhoogde zichtbaarheid in donkere, maar ook in lichte omgeving.

Alle verkeersregelaarskleding

Portofoons

Werkt u met meerdere verkeersregelaars, dan is het gebuik van goede communicatiemiddelen een must. De portofoon is daarbij een veelgebruikt middel. Ehabo Preventie levert portofoons van verschillende merken en in verschillende types. Deze portofoons zijn gericht op professioneel gebruik en voldoen aan de geldende norm. 

Zaklampen

Om de zichtbaarheid in het donker verder te verhogen is een zaklamp voorzien van een rode kegel een belangrijk hulpmiddel. Door gebruik van de zaklamp met rode kegel is het voor aankomend verkeer vanaf een grote afstand al duidelijk wat de bedoeling is. Het voorkomt gevaarlijke situaties en het verkeer zal hierdoor gemakkelijker vloeiend doorstromen.

Ehabo Preventie is u van dienst zijn bij de uitrusting van uw verkeersregelaars. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden en de veiligheidsvoorschriften. Kunt u de producten die u nodig heeft niet vinden in onze shop of heeft u nog vragen, neen dan contact met ons op. Belt u ons op 033 277 0568 dan krijgt u direct een specialist aan de lijn. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactfornulier of de e-mail.