U maakt gebruik van een oude browser Upgrade uw browser om gebruik te kunnen maken van onze webshop.
Cookies zij uitgeschakeld! Schakel cookies in uw browser in om te kunnen bestellen via deze website.
Afrekenen › Verder winkelen ›
Niet gevonden wat u zoekt?
Bel: 033 277 0568

Verbandkoffer BHV Plus

Artikelnr.:
10170
Voorraad:
Ja
Formaat:
43x32x16cm
Prijs p/st.
115,00
139,15 (incl. BTW)
Totaal 1 stuks € 115,00

Omschrijving

Klik hier voor de (PDF) inhoudsopgave

De verbandkoffer BHV Plus is een zeer uitgebreide verbandkoffer, Naast de standaard vulling volgens de richtlijn van het Oranje Kruis 2016 zijn er een aantal extra uitbreidingen.

Als extra uitbreiding is de BHV Plus verbandkoffer gevuld met:


- Oogspoelfles 200ml
- Instant Coldpack voor directe koeling
- Brandwondenkompres 10x10cm
- Brandwondegel 50 ml
- Pocketmask
- Extra verbandmiddelen

De verbandkoffer kan opengeklapt worden, aan de binnenzijde van de verbandkoffer zitten doorzichte platen waardoor de inhoud van de verbandkoffer overzichtelijk is opgeborgen.

De verbandkoffer wordt met een wandhouder geleverd, zodat de verbandkoffer aan de wand gemonteerd kan worden en deze goed vindbaar is.

Het is handig om naast een verbandkoffer een pleisterdoos te hebben waaruit materialen voor dagelijks gebruik worden gehaald. Hiermee voorkomt u dat de verbandkoffer rommelig wordt en niet klaar is voor gebruik tijdens calamiteiten.

De steriele producten ( snelverband, kompressen etc) van de verbandkoffer zijn voorzien van een houdbaarheidsdatum welke op het product staat. De houdbaarheid van de producten is gemiddeld 4 jaar.

Controleer de verbandkoffer regelmatig op volledigheid en houdbaarheid van de artikelen. Zo weet u altijd zeker dat de verbandkoffer direct klaar is voor gebruik. Heeft u geen inhoudsopgave van de verbandkoffer dan kan u deze altijd vanaf onze website downloaden en aan de hand daarvan uw verbandkoffer controleren.