Uniek: een BHV opleiding met escaperooms.

Ehabo Preventie verzorgt periodiek een aantal opleidingen op het gebied van veiligheid. Neem contact met ons op voor de actuele data. Wij hebben een eigen leslocatie voorzien van airconditioning. Uiteraard verzorgen wij een goede lunch. Onze instructeurs maken er een leuke interactieve dag van. Tevens bestaat de mogelijkheid voor grotere groepen om de opleiding bij u op locatie te geven. Informeer naar de mogelijkheden: 033-2770568.

NIEUW: 2 BHV Escape Rooms bij Ehabo Preventie

Sinds kort beschikken wij over twee BHV escape rooms. Een enorm leuke afwisseling tijdens de BHV trainingen. Eén BHV escape room is volledig gericht op brand en ontruiming en de andere BHV escape room gaat over eerste hulp en reanimatie. De ene groep kan met eerste hulp starten en de andere groep met brand en ontruiming. Na drie kwartier kan er gewisseld worden. 

Door het gebruik van de BHV escape room wordt er onder tijdsdruk gewerkt en is de communicatie enorm belangrijk. Daarnaast wordt er gelijk getest of de kennis aanwezig is om slachtoffers te reanimeren, het juiste blusmiddel in te zetten etc. 

Basiscursus BHV 2 dagen

Deze complete opleiding volgens de richtlijnen van het NIBHV wordt afgesloten met een examen. Er wordt één dag les gegeven in eerste hulp en reanimatie inclusief gebruik van de AED. Vervolgens wordt er een dag besteed aan ontruimen en het blussen van een beginnende brand. Beide dagen is er een theorie en praktijkexamen. Na het volgen van deze cursus bent u BHV-er.

Herhalingscursus BHV 1 dag

Deze opleiding is geschikt BHV-ers die al een basiscursus hebben gevolgd. De herhaling bestaat uit een halve dag eerste hulp en reanimatie en een halve dag brand en ontruiming. Na deze dag is de BHV-er weer helemaal op de hoogte.

Training kleine blusmiddelen

Ziet u ook vaak de brandslanghaspels en brandblussers in uw gebouw en weet u niet hoe deze werken dan is deze cursus iets voor u of voor uw personeel.

Deze cursus kan bij u op locatie gegeven worden maar ook bij Ehabo Preventie in Scherpenzeel (gld). U maakt kennis met diverse brandblusmiddelen en gebruikt deze ook echt. In geval van een calamiteit weet u wat kan maar ook wat juist niet kan.

EHBO opleiding

Als u meer informatie over de EHBO opleiding wilt neemt u dan gerust contact met ons op.

Herhaling EHBO

Als u meer informatie over de herhaling EHBO wilt neemt u dan gerust contact met ons op.

VCA

Als u meer informatie over de VCA opleiding wilt neemt u dan gerust contact met ons op.