Uniek: een BHV opleiding met escaperooms.

Ehabo Preventie verzorgt periodiek een aantal opleidingen op het gebied van veiligheid. Neem contact met ons op voor de actuele data. Wij hebben een eigen leslocatie voorzien van airconditioning. Uiteraard verzorgen wij een goede lunch. Onze instructeurs maken er een leuke interactieve dag van. Tevens bestaat de mogelijkheid voor grotere groepen om de opleiding bij u op locatie te geven. Informeer naar de mogelijkheden: 033-2770568.

NIEUW: 2 BHV Escape Rooms bij Ehabo Preventie

Sinds kort beschikken wij over twee BHV escape rooms. Een enorm leuke afwisseling tijdens de BHV trainingen. Eén BHV escape room is volledig gericht op brand en ontruiming en de andere BHV escape room gaat over eerste hulp en reanimatie. De ene groep kan met eerste hulp starten en de andere groep met brand en ontruiming. Na drie kwartier kan er gewisseld worden. 

Door het gebruik van de BHV escape room wordt er onder tijdsdruk gewerkt en is de communicatie enorm belangrijk. Daarnaast wordt er gelijk getest of de kennis aanwezig is om slachtoffers te reanimeren, het juiste blusmiddel in te zetten etc. 

Herhalingscursus BHV halve dag

Deze opleiding is geschikt BHV-ers die al een basiscursus hebben gevolgd. De herhaling bestaat uit praktijkoefeningen eerste hulp en reanimatie en brand en ontruiming. Na deze halve dag is de BHV-er weer helemaal op de hoogte. De prijs van de herhaling is € 125,00 exclusief btw.

Basiscursus BHV  dag met e-learning

Deze complete opleiding volgens de richtlijnen van het NIBHV wordt afgesloten met een examen. Er wordt één dag les gegeven in eerste hulp en reanimatie inclusief gebruik van de AED en aan ontruimen van een gebouw en het blussen van een beginnende brand. Voor aanvang van de basisopleiding BHV ontvangt u een e-learning. In deze e-learning wordt de theorie geleerd. Na het volgen van deze cursus bent u BHV-er. De prijs van de basisopleiding is € 229,00 exclusief btw.

Training kleine blusmiddelen

Ziet u ook vaak de brandslanghaspels en brandblussers in uw gebouw en weet u niet hoe deze werken dan is deze cursus iets voor u of voor uw personeel.

Deze cursus kan bij u op locatie gegeven worden maar ook bij Ehabo Preventie in Scherpenzeel (gld). U maakt kennis met diverse brandblusmiddelen en gebruikt deze ook echt. In geval van een calamiteit weet u wat kan maar ook wat juist niet kan.

Reanimatietraining

Voor meer informatie en mogelijkheden neemt u gerust contact met ons op.

VCA

Als u meer informatie over de VCA opleiding wilt neemt u dan gerust contact met ons op.