Brandblusser controle

Ehabo Preventie BV is een NCP erkend onderhoudsbedrijf voor kleine blusmiddelen (brandblussers en slanghaspels). Wij voeren het onderhoud voor u uit, ongeacht merk en type blustoestel. Onze monteurs kunnen u tevens adviseren over uw situatie en de aanwezige of benodigde blusmiddelen. De brandblusser controle vindt plaats bij u op locatie, de slanghaspels en brandblussers worden tijdens hetzelfde bezoek gecontroleerd. Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de NEN normen.

U ontvangt na controle een uitgebreide rapportage welke u kunt bewaren in uw logboek. Controlerende instanties hebben dan direct inzicht in de uitgevoerde controles.

Verbandkoffer controle

Tijdens het bezoek van onze monteur voor de brandblusser controle is er ook de mogelijkheid om uw verbandkoffers te laten controleren. Deze worden voorzien van een controlesticker, zodat u kunt aantonen dat er periodiek onderhoud wordt uitgevoerd.

Noodverlichting controle

Het is mogelijk om tijdens hetzelfde bezoek de controle van de noodverlichting uit te laten voeren, zo heeft u maar één afspraak voor diverse controles.

Prijzen brandblusser controle

De prijzen voor de controle van de blusmiddelen hangen sterk af van het aantal blusmiddelen wat aanwezig is. Onze ervaring is dat wij voordelig zijn, vraagt u gerust een offerte aan. BEL 033-2770568 of stuur een email naar info@ehabo.nl en vermeld daarin:

  • Het aantal aanwezige blusmiddelen (slanghaspels en blustoestellen)
  • De locatie van de controle

Wij zullen snel een reactie geven met een duidelijk overzicht van de prijzen.