EHBO koffers

EHBO koffers

Wij leveren diverse goedgekeurde EHBO-koffers voor elke branche. De EHBO-koffers zijn uit voorraad leverbaar, heeft u haast bel ons gerust meestal worden de producten dezelfde dag verstuurd. Wij proberen er alles aan te doen om de bestellingen zo snel mogelijk bij u te krijgen.

Hoe kies ik de juiste EHBO-koffer

Wij gaan altijd uit van de basisinhoud welke goedgekeurd is door het oranje kruis voor de EHBO-koffer. Deze EHBO-koffer bevat, zoals de naam al aangeeft, de basis om eerste hulp te kunnen verlenen. Er zitten onder andere verbandmiddelen, pleisters, schaar pincet en desinfecterende lotion in om eerste hulp te kunnen verlenen. Voor een complete inhoudsopgave kunt u het beste bij het product kijken, u ziet gelijk welke verbanmiddelen er in elke EHBO koffer zitten.. Mochten er andere risico’s zijn (meestal komt dit voort uit een risico inventarisatie- en evaluatie) zoals de kans op bijvoorbeeld brandwonden dan kan de verbandkoffer aangevuld worden met producten welke gebruikt worden bij brandwonden. Bij een verbandkoffer voor de sport is het zaak om coldpacks te hebben voor het geval er gekoeld moet worden bij een kneuzing of verstuiking.

EHBO koffers op maat

Mocht u op zoek zijn naar een EHBO-koffer met een op maat gemaakte inhoud dan kunnen wij u hierin adviseren en helpen met de samenstelling.

Wat moet er in mijn EHBO koffer zitten?

Standaard gaan wij uit van de richtlijnen van het Oranje kruis voor EHBO-koffers. Deze inhoud is een basis en maar wel geschikt voor veel toepassingen. Deze richtlijn bevat een basis inhoud welke geschikt is voor de meest voorkomende verwondingen. Elke 5 jaar wordt de richtlijn geëvalueerd en waar nodig wordt de inhoud aangepast naar de nieuwste inzichten.

Wat is een voordelige EHBO koffer?

De meest voordelige EHBO-koffer kunt Voordelige verbandkoffer BHV Deze EHBO-koffer is goedgekeurd door het Oranje Kruis en voorzien van een etiket met de goedkeuring van het Oranje Kruis. De EHBO-koffer inhoud is afgestemd op een aantal verwondingen en bevat diverse snelverbanden, gazen, kompressen, wondhechtstrips, zwachtels volgens de laatste richtlijnen. Als er bijvoorbeeld een risico is op brandwonden dan is het aan te bevelen om brandwonden producten toe te voegen van Burnshield. Bij kans op kneuzingen en verstuikingen is het aan te bevelen om een instant coldpack toe te voegen voor snelle koeling.

Hoeveel verbandkoffers heb ik nodig en waar moet deze aan voldoen?

De verbandkoffer moet binnen handbereik zijn(binnen een halve minuut beschikbaar) De verbandkoffer moet voorzien van een wandhouder waarmee hij duidelijk zichtbaar aan de muur kan worden bevestigd en dient eenvoudig te openen te zijn. De verbandkoffer dient regelmatig gecontroleerd te worden op gebreken, ontbrekende inhoud en houdbaarheid van de producten. Het materiaal moet gebruiksvriendelijk zijn en overzichtelijk zijn opgeborgen. Het product voldoet aan de wettelijke eisen van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming. De inhoud en samenstelling moet bij bedrijven voldoen aan de eisen van de Arbowet.

Ik heb alleen een nieuwe inhoud voor mijn EHBO koffer nodig

Als u nog een EHBO-koffer heeft en de inhoud is niet meer compleet, of de producten zijn over datum dan kunt u ook kiezen voor een compleet nieuwe vulling. Uw voordeel is dat deze gelijk weer voldoet aan de laatste richtlijnen en u voordelig uit bent. Hier kunt snel een inhoud EHBO-koffer bestellen. Er zijn veel mogelijkheden voor een inhoud EHBO-koffer: Basis inhoud EHBO-koffer (goedgekeurd door het Oranje Kruis) Basis inhoud EHBO-koffer HACCP speciaal voor horeca en levensmiddelenindustrie (goedgekeurd door het Oranje Kruis) Inhoud EHBO-koffer PLUS, zeer uitgebreid inclusief oogspoeling, coldpack en brandwondproducten Inhoud EHBO-koffer B (montage bussen, schilders, onderweg, monteurs etc.) Inhoud EHBO-koffer A