BHV rugtassen

Complete BHV rugtas geel

Art.nr. 76340
€ 89,50 € 108,30 (incl. BTW)
€ 89,50 € 108,30 (incl. BTW)
€ 89,50 € 108,30 (incl. BTW)
€ 89,50 € 108,30 (incl. BTW)

BHV rugtas leeg ORANJE

Art.nr. 76345
€ 18,95 € 22,93 (incl. BTW)

BHV rugtas leeg GEEL

Art.nr. 76346
€ 18,95 € 22,93 (incl. BTW)

BHV rugtassen

In elke omgeving, of het nu een kantoor is, een school, of een evenement in de buitenlucht, veiligheid staat voorop. Daarom is de BHV (Bedrijfshulpverlening) rugtas een onmisbaar item voor elke organisatie. Deze rugtassen zijn speciaal ontworpen om snel en efficiënt te reageren in geval van een noodsituatie. In ons assortiment vind je verschillende BHV rugtassen, zowel gevuld als ongevuld. 

Uit welke tassen kan ik kiezen?

In ons assortiment vind je zowel gevulde als ongevulde BHV rugtassen:

Gevulde BHV tassen

Onze gevulde BHV tassen bevatten alle essentiële hulpmiddelen die nodig zijn om eerste hulp te verlenen, een brand te bestrijden of een evacuatie te coördineren. Van een veiligheidshelm tot een LED zaklamp inclusief batterijen: je hebt alles bij je voor elke situatie met onze gevulde BHV rugtassen. 

Ongevulde BHV rugtassen

Onze ongevulde BHV rugtassen bestaan uit twee hoofdvakken en twee zijvakken. Ze hebben een duidelijke opvallende kleur waardoor iedereen meteen herkent van wie de tas is. Deze tassen zijn zonder inhoud, maar we helpen je graag met het samenstellen van een geschikte inhoud voor jouw situatie. 

Welke BHV tas heb ik nodig?

Of je nu een ploegleider of hoofd BHV’er bent, wij hebben de geschikte BHV rugtas voor jou. Kies als hoofd BHV’er voor onze complete rugtas Hoofd BHV. Dan staat er op zowel jouw helm als op jouw veiligheidsvest dat jij de hoofd BHV’er bent. Hetzelfde geldt voor ploegleiders, alleen staat er dan natuurlijk ‘Ploegleider BHV’ op. 

In onze gevulde BHV tassen zitten standaard de volgende producten:

  • Verbandkoffer B
  • Veiligheidshelm met opdruk
  • Veiligheidsvest met opdruk
  • LED zaklamp inclusief batterijen
  • Rook/vluchtmasker

Deze tassen zijn allemaal van stevige kwaliteit en kunnen wel tegen een stootje. 

Wil je zelf de inhoud van jouw BHV rugtas samenstellen? Dan raden we onze ongevulde tassen aan. We helpen je graag met het samenstellen van een inhoud die geschikt is voor jouw situatie. Je kan ons altijd bellen voor advies op 033-2770568

Koop nu jouw BHV rugtas bij Ehabo

Bij Ehabo vind je verschillende BHV tassen op voorraad. Plaats nu jouw bestelling en profiteer van gratis bezorging vanaf €100,-. Wil je de tassen liever een keer in het echt zien? Dan ben je altijd welkom in onze showroom in Scherpenzeel. Kom je liever niet langs, maar wil je wel meer informatie of een specialist spreken? Dan mag je ook altijd bellen naar 033-2770568, we helpen je graag met het maken van de juiste keuze. 

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik mijn BHV’ers herkenbaar?

Om snel duidelijk te hebben als er BHV’ers worden ingezet tijdens bijvoorbeeld een ontruiming, is het verstandig om BHV’ers herkenbaar te maken. Dit doe je door ze een BHV helm, BHV vest of BHV mouwband te laten dragen. Hierdoor is er snel herkenning van de BHV’ers. In ons assortiment vind je ook tassen met een complete BHV-uitrusting. Hiermee heeft een BHV’er gelijk middelen om eerste hulp te verlenen, zoals een helm, zaklamp en BHV vest. Afhankelijk van de risico’s kan de tas aangepast worden. 

Kan ik niet een gewone rugtas als BHV tas gebruiken?

Onze BHV rugtassen onderscheiden zich van andere tassen door hun organisatie en gebruiksgemak. Ze zijn voorzien van verschillende vakken en compartimenten, zodat elk hulpverleningsartikel zijn eigen plek heeft en ook snel te vinden is. Dit betekent dat in een stressvolle situatie, waar elke seconde telt, je direct toegang hebt tot wat je nodig hebt zonder te hoeven zoeken.