Verbandmiddelen

Verbandmiddelen

Verbandmiddelen hebben we ingedeeld in diverse groepen, zie hieronder:

Kompressen en gazen

Al onze verbandgazen en kompressen kunt u in deze categorie vinden, zoals niet verklevende en metalline kompressen. Het niet verklevende kompres wordt steeds mee gebruikt, het voordeel is dat dit kompres niet verkleeft aan de wond.

Snelverbanden

Naast de snelverbanden van het gerolde model en het Nederlandse model vindt u hier ook het traumazwachtel en het Heltiq noodverband. Het snelverband gerold model heeft ook een niet verklevend wondkussen. De maat van de gerolde snelverbanden is 6x8cm, 8x10cm of 10x12 cm. Hiermee wordt de maat van het wondkussen aangegeven.

Windsels en zwachtels

In deze categorie staan de hydrofiele windsels en de ideaalzwachtels. De hydrofiele elastische windsels worden gebruikt voor het vastleggen van een kompres. Met het hydrofiele windsel wordt geen druk uitgeoefend op de wond. Voor het druk uit oefenen op de wond wordt een steunwindsel of ideaalwindsel gebruikt.

Watten en driekante doeken

De rol synthetische watten en de zakjes watten kunt u hier vinden. Wij hebben diverse soorten direct uit voorraad leverbaar.

Buis en netverband

De vingerbob welke nog niet zo lang geleden geintroduceerd werd kunt u hier vinden. Tevens staan hier een aantal verschillende maten van Tubigrip.

Trainingssetjes voor EHBO en BHV lessen

Het handige trainingssetje met verbandmiddelen, zodat u in één keer klaar bent voor uw BHV of EHBO training hebben wij altijd op voorraad en zeer voordelig geprijsd. Het trainingssetje voor de BHV lessen is handzaam verpakt en geeft een professionele uitstraling aan uw BHV training, of eerste hulp les. Alle verbandmiddelen zijn per stuk te bestellen en hebben een lange houdbaarheidsdatum.