Verschillende manieren om te betalen.

Bestellen, maar ook betalen, is heel eenvoudig in de webshop van Ehabo Preventie.
In het bestelproces kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden:

Direct betalen 

Aankopen in de webshop kunnen direct betaald worden met iDeal (Nederlandse klanten) of Bancontact (Belgische klanten). De betaling vindt plaats via een beveiligde verbinding van onze partner voor betalingsverkeer Mollie. Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk.
Mollie verzorgt de financiële afwikkeling en int de betaling waardoor de naam Stichting Mollie Payments ook vermeld wordt op uw rekeningafschrift. Mollie is een grote en betrouwbare aanbieder van online betalingsverkeer.

Als u tijdens het betaalproces de betaling in de bankomgeving hebt afgebroken of gecancelled is uw betaling is niet afgerond. Uw order wordt uit onze database verwijderd en niet uitgeleverd. U kan uw bestelling opnieuw plaatsen en eventueel voor een andere betaaloptie kiezen.

Factuur

Voor bedrijven en zakelijke klanten is het mogelijk om op rekening te bestellen. 
De factuur wordt dan na levering van de producten per mail verstuurd.

Vooruitbetaling

U kunt ook kiezen voor de optie 'vooruitbetaling per bank'. Na het afronden van uw order kunt u zelf het bedrag overmaken op ons rekeningnummer, deze staat in de orderbevestiging onder vermelding van het bestelnummer. Als de betaling binnen is sturen wij de order op.

Pinbetaling bij afhalen

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in ons magazijn. 
Hier kan met PIN betaald worden.

 
  Vragen? Wij staan voor u klaar!

      Bel 033-2770568
ma-vr 8:00-17:00u
Team Ehabo Preventie
  info@ehabo.nl