BHV en EHBO

BHV en EHBO uitrusting

Ehabo Preventie levert een groot assortiment eerste hulp- en BHV materialen voor uw organisatie. Pleisters en verbandmiddelen maar denk ook aan zaklampen en portofoons. Elke BHV organisatie is weer anders georganiseerd en zal de middelen hierop af moeten stemmen. Welke middelen u nodig heeft komt voort uit de risico inventarisatie en evaluatie ofwel de RI&E. Hier kan bijvoorbeeld uitkomen dat het nodig is om oogspoelstation te hebben of bij risico om op verbranding is het goed om producten in de verbandkoffer te hebben voor eerste hulp bij brandwonden zoals een Burnshield kompres.

Advies

Bij de keuze van de middelen helpen wij u graag met een goed advies. Denk er ook aan om de BHV-ers herkenbaar te maken door middel van een veiligheidsvest. Voor hulpdiensten is het dan ook gelijk duidelijk waar ze zich moeten melden, dat scheelt weer tijd.

Evacuatie

Voor een snelle evacuatie is het naast regelmatig oefenen soms ook noodzakelijk om evacuatiehulpmiddelen te gebruiken voor bijvoorbeeld niet zelfredzame personen. Naast de Evac-chair leveren wij ook glijzeilen welke standaard onder een matras gelgd kunnen worden in o.a. verpleeghuizen.