Pleisters

Pleisters en pleisterautomaten

De pleisters hebben we onderverddeeld in een aantal categorieën:

Universele pleisters

Onder andere de lange vingerpleisters kunt u hier vinden.

HACCP/Horeca blauwe pleisters

Voor de keuken, horeca en levensmiddelenindustrie kunt u hier terecht voor de blauwe pleisters. Onder andere de lange blauwe pleisters maar ook de vingertoppleisters kunnen we snel uit voorraad leveren.

Salvequick pleisters en pleisterautomaten

Salvequick is een vertouwd merk als het gaat om pleisters en pleisterdispensers. Met name de navulling Salvequick 6036 en de navuling 6444 textielpleister zijn populair door de goede kleefkracht en het draagcomfort.

Eilandpleisters

De eilandpleisters zijn met namen geschikt voor grotere verwondingen.

Pleisterdispensers

De bijzondere Akla pleisterdispensers en de mooie dispensers voor pleisters van Quickfix(PLUM) zijn een welkome aanvulling op het assortiment geweest. Met de QuickFix pleisterdispenser ben je altijd flexibel. In de pleisterautomaat kunnen twee verschillende navullingen geplaatst worden. U kunt kiezen uit diverse soorten, waaronder ook blauwe en lange pleisters.

Pleisters op rol

De pleisters op rol zijn nog steeds erg handig, je kiest hoe groot de pleister moet worden en knipt hem af. Naast de Hekaplast hebben we natuurlijk ook de rollen pleister van Hansaplast.

Hechtpleisters

De rollen hechtpleister worden gebruikt om de verschillende verbanden vast te zetten. Daarnaast hebben we ook hechtstrips voor het dichten van een snijwond.