Pleisters op rol

Wondpleister 5m x 6cm

Art.nr. 40120
€ 6,95 € 7,58 (incl. BTW)

Wondpleister 5m x 8cm

Art.nr. 40130
€ 7,95 € 8,67 (incl. BTW)
€ 9,75 € 10,63 (incl. BTW)
€ 10,75 € 11,72 (incl. BTW)
€ 12,45 € 13,57 (incl. BTW)
€ 6,95 € 8,41 (incl. BTW)

Pleisters op rol

Bekijk hier onze ruime collectie pleisters op rol, ideaal voor allerlei situaties waarin wondverzorging nodig is. Onze rollen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van vier tot acht centimeter, en hebben allemaal een lengte van maar liefst vijf meter. Dit maakt onze rollen geschikt voor diverse toepassingen, van kleine snijwonden tot grotere verwondingen.

De voordelen van een rol ten opzichte van losse pleisters

Een voordeel van een pleister op rol is dat het gemakkelijk op maat te knippen is, waardoor je de exacte lengte kunt bepalen die nodig is voor de wond. Dit maakt het handiger dan losse pleisters, vooral voor grotere wonden of voor situaties waarbij meerdere pleisters nodig zijn. Bovendien zorgt de rolvorm ervoor dat de pleister netjes en georganiseerd blijft, waardoor het gemakkelijker is om ze op te bergen en te gebruiken wanneer dat nodig is. 

Onze pleisters op rol zijn vervaardigd van hoogwaardig bruin elastisch textiel met een niet-verklevend wondkussen, waardoor ze comfortabel en effectief zijn in gebruik. Ze zijn eenvoudig af te knippen met een schaar, zodat je de juiste maat kunt aanpassen aan de behoefte van de situatie. Bovendien zijn ze flexibel, luchtdoorlatend en bieden ze een optimale bescherming van de wond.

Detecteerbare pleister op rol

Onze blauwe variant pleisters zijn speciaal ontworpen voor keukens en voedselbereiding omgevingen, zoals restaurants en voedselverwerkingsbedrijven. Met hun opvallende blauwe kleur vallen ze goed op, waardoor ze gemakkelijk te zien zijn en voorkomen wordt dat ze per ongeluk in voedselproducten terechtkomen. Bovendien kunnen ze worden gedetecteerd met een metaaldetector, waardoor extra veiligheid wordt geboden. Deze pleisters worden geleverd in een handige dispenserdoos en zijn gemaakt van waterafstotend materiaal voor optimale bescherming.

Pleisters op rol van Ehabo

Kies voor betrouwbare en praktische wondverzorging met onze pleisters op rol van Ehabo. Flexibel, comfortabel en geschikt voor elke situatie. Met rollen van 5 meter lang en verkrijgbaar in verschillende breedten, bieden onze pleisters op rol een handige en efficiënte oplossing voor wondverzorging in diverse situaties. Onze pleisters zijn eenvoudig af te knippen met een schaar, waardoor ze snel en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de gewenste grootte. Bestel onze handige pleisters op rol en zorg voor een doeltreffende wondverzorging, waar je ook bent!

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van pleisters op rol ten opzichte van losse pleisters?

Het voordeel van pleisters op rol is dat ze gemakkelijk op maat te knippen zijn, waardoor je de exacte lengte kunt bepalen die nodig is voor de wond. Dit maakt ze handiger dan losse pleisters, vooral voor grotere wonden of in situaties waar meerdere pleisters nodig zijn.

Zijn de pleisters op rol van Ehabo geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie?

We bieden speciale blauwe varianten aan die goed opvallen en detecteerbaar zijn bij gebruik van een metaaldetector, waardoor ze ideaal zijn voor omgevingen waar voedselbereiding plaatsvindt.