Ehabo Preventie alles voor bedrijfshulpverlening

Ehabo Preventie is al jarenlang actief met de verkoop en advies op het gebied van veiligheidsproducten.

Doordat wij veel bij onze klanten op bezoek komen weten wij wat er leeft op de bedrijfsvloer. Ook worden onze medewerkers continu bijgeschoold op het gebied van regelgeving, normeringen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van BHV. Hierdoor zijn wij in staat u steeds van een passend advies te voorzien. Of het nu gaat om BHV opleidingen, Controles van blusapparatuur, of de inkoop van BHV producten.

Webshop

Een groot assortiment aan veelgevraagde producten kunt u direct bestellen via onze webshop. Het deskundige team van Ehabo werkt met enthousiasme om de door u bestelde producten zo snel mogelijk te verzenden. In de meeste gevallen kunt u de producten de volgende dag al in huis verwachten. Wij leveren o.a.: verbandkoffers, EHBO koffers, complete BHV uitrusting, veiligheidspictogrammen, sportverzorgingsproducten, brandblussers, verbandmiddelen.

Wilt u de producten liever afhalen, dan bent u van harte welkom in onze showroom op de Holleweg 16A in Scherpenzeel.

Controle blusapparatuur en EHBO koffers

Naast de verkoop van BHV producten is Ehabo Preventie u ook graag van dienst met de controle van blusapparatuur en EHBO koffers. Om een goed advies uit te brengen voor uw situatie komen wij graag langs bij u op locatie. Tijdens een inventarisatieronde kan onze specialist ook direct de aanwezigheid van (voldoende) AED en nood- en of vluchtwegverlichting nakijken.

BHV Advies

Weet u niet zeker welke producten u nodig heeft? Wilt u weten welke regels er zijn omtrend de veiligheid in uw bedrijfspand? Bent u op zoek naar BHV trainingen voor uw medewerker? Ehabo Preventie is niet alleen leverancier van BHV producten, maar kan u ook van dienst zijn met een compleet pakket aan BHV diensten. Op onze website vind u een greep uit de mogelijkheden, maar als u nieuwsgierig bent naar meer spreken wij u graag persoonlijk. Bel ons op 033 277 0568 om direct een specialist aan de lijn te krijgen. U kunt ons natuurlijk ook bereiken per e-mail of via het contactformulier.

Service

Ehabo Preventie staat garant voor een servicegerichte aanpak. Wij gaan graag een stapje verder om u als klant te helpen. Onze medewerkers staan u graag te woord en proberen samen met u te komen tot een passend advies of product voor ieder BHV of EHBO vraagstuk.