HACCP/Horeca

€ 115,00 € 139,15 (incl. BTW)
€ 79,95 € 87,15 (incl. BTW)
€ 74,95 € 81,70 (incl. BTW)
€ 79,95 € 87,15 (incl. BTW)
€ 56,95 € 62,08 (incl. BTW)
€ 53,95 € 58,81 (incl. BTW)

Verbandkoffer HACCP voor horeca, keuken en levensmiddelenindustrie

De HACCP verbandkoffers voor de horeca en levensmiddelenindustrie onderscheiden zich door de blauwe pleisters met detecteerbare strip. Als u zoekt naar een HACCP verbandkoffer voor in de keuken, bedrijfskantine of in de levensmiddelenproductie dan kiest u uit bovenstaande producten. De HACCP verbandkoffers zijn allemaal voorzien van blauwe detecteerbare pleisters. Naast de blauwe detecteerbare pleisters en de blauw gekleurde rol hechtpleister zitten er verbandmiddelen in welke voldoen aan de eisen van het Oranje Kruis.

Blauwe pleisters

De blauwe pleisters voor de keuken en levensmiddelenbranche verkopen wij ook los. Deze zijn te bestellen via de website. de meest verkochte blauwe pleisters zijn de lange blauwe pleisters. Deze zijn prettig in het gebruik, je kunt ze een aantal keer om je vingers wikkelen waardoor de kans afneemt dat ze los gaan. Daarnaast zijn er ook blauwe pleisters op een rol leverbaar in twee verschillende maten, 6 en 8 cm breed.

Voordelige verbandkoffer HACCP

De voordeligste verbandkoffer BHV HACCP is een dubbelvaks verbandkoffer voorzien van twee kunststof binnenplaten waardoor de inhoud overzichtelijk opgeborgen kan worden. Mede hierdoor is er in geval van nood een snelle inzet mogelijk, je kan de verbandmiddelen gelijk vinden. Deze HACCP verbandkoffer is ook goedgekeurd door het Oranje Kruis.

Houdbaarheid van de verbandmiddelen

De verbandmiddelen in de verbandkoffer HACCP hebben gemiddeld een houdbaarheid van vier jaar. Als u er voor kiest om bij ons een verbandkoffer te kopen weet u zeker dat u geen oude verbandmiddelen koopt maar een verbandkoffer gevuld met de nieuwste producten.

Navulling verbandkoffer HACCP

Als u nog een goede verbandkoffer heeft maar de inhoud is over de datum dan kunt u er ook voor kiezen om alleen een nieuwe inhoud EHBO koffer HACCP te bestellen. Dit is goedkoper dan een compleet nieuwe verbandkoffer. Daarnaast hoeft u geen nieuwe wandhouder aan de muur te monteren.

Verbandkoffer voor kantoor

Als u geen blauwe pleisters nodig heeft maar een 'gewone' verbandkoffer voor op kantoor dan kunt u beter kiezen voor de verbandkoffer BHV. U heeft dan dezelfde verbandkoffer welke ook goedgekeurd is door het Oranje Kruis maar niet de speciale blauwe HACCP pleisters. In deze verbandkoffer zitten standaard de huidskleurige pleisters.