EHBO tassen

EHBO en BHV tassen

Een EHBO tas is vooral erg handig als u de verbandmiddelen mee moet nemen naar bijvoorbeeld een evenement of buitenschoolse activiteit. De verbandkoffer gaat door transport vaak kapot en de tas kan tegen een stootje. De tassen zijn ingedeeld in twee categorieën: EHBO en BHV tassen compleet met inhoud EHBO en BHV tassen zonder inhoud

Verschil tussen de diverse EHBO tassen

Wij hebben op dit moment vier soorten tassen op voorraad. Het meest eenvoudige model is de verbandtas EHBO met schouderriem deze ongevulde tas bestaat uit twee grote vakken waar behoorlijk wat verbandmiddelen in opgeborgen kunnen worden. Het materiaal is waterafstotend. Deze EHBO tas is alleen in blauw verkrijgbaar. De hulpverlenerstas is een tas met veel meer opbergmogelijkheden. Er bevinden zich diverse vakken in de tas en daarnaast ook veel mogelijkheden om elk product een vaste plaats te geven. Tijdens een eerste hulp inzet is het hierdoor erg snel werken door het enorme overzicht. Een prima tas voor een EHBO-er en BHV-er. Deze hulpverlenerstas wordt veel gebruikt op evenementen. De tas is verkrijgbaar in rood en blauw. De AERO Case eerste hulptas rood, of in de blauwe variant is een hele mooie waterafstotende eerste hulptas voor hulpverleners. De tas heeft een aantal overzichtelijke opbergmogelijkheden. De vakken zijn allemaal uitneembaar en waterafstotend. Tevens is de tas voorzien van een uitklapbare binnenflap waarop de verbandmiddelen gelegd kunnen worden als deze worden gebruikt bij een inzet. De tas is leverbaar in twee kleuren. Als laatste hebben wij een eenvoudige rugtas voor BHV-ers. Deze wordt met name gebruikt door BHV-ers binnen het bedrijf. De tassen worden vaak gevuld met een verbandset, zaklamp en andere BHV materialen. De BHV rugtas bestaat uit een groot vak en een klein voorvak. We hebben een gele BHV rugtas en een oranje BHV rugtas.

Compleet ingerichte EHBO en BHV tassen

De EHBO en BHV tassen kunnen we ook compleet met een verbandset leveren. De meest gangbare vulling is op dit moment de vulling van het Oranje Kruis volgens de laatste richtlijnen, deze is ook los te bestellen. Naast de standaard BHV vulling wordt er ook vaak voor gekozen om de tas te voorzien van een instant coldpack, een kleine oogspoelfles en/of brandwondproducten. Mocht u advies willen hebben over een EHBO tas of een eigen inhoud willen samenstellen dan is dat mogelijk.