EHBO tassen ongevuld

€ 79,50 € 96,20 (incl. BTW)
€ 79,50 € 96,20 (incl. BTW)
€ 29,50 € 35,70 (incl. BTW)
€ 68,50 € 82,89 (incl. BTW)
€ 68,50 € 82,89 (incl. BTW)

BHV rugtas leeg ORANJE

Art.nr. 76345
€ 18,95 € 22,93 (incl. BTW)

BHV rugtas leeg GEEL

Art.nr. 76346
€ 18,95 € 22,93 (incl. BTW)
€ 79,50 € 96,20 (incl. BTW)

Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op zowel kleine ongelukjes als noodgevallen. Een essentieel onderdeel van deze voorbereiding is een EHBO tas. Daarom bieden we ongevulde EHBO tassen aan, zodat je deze zelf kan samenstellen met benodigdheden die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften. Van kleine ongevulde EHBO tassen tot tassen met verschillende vakken: je vindt het bij Ehabo. 

Uit welke tassen kan ik kiezen?

In ons assortiment vind je twee grote rugtassen, de Aerocase rugtas en de hulpverlenerstas:

  • De Aerocase rugtas onderscheidt zich als een uitermate stevige en waterbestendige rugzak. De tas is uitgerust met ruime compartimenten die jou een duidelijk overzicht geven van jouw spullen. 
  • De hulpverlenerstas is rijk aan opslagruimtes en voorzien van elastieken. Hierdoor heb je snel toegang tot de noodzakelijke verbandmaterialen. 

Verder vind je in ons assortiment nog kleinere EHBO tassen, ideaal voor gebruik tijdens vakanties of fietstochten. 

Ben je op zoek naar een gevulde EHBO tas? Deze vind je ook in ons assortiment. 

Welke ongevulde EHBO tas heb ik nodig?

Welke tas je nodig hebt hangt af van waarvoor je de tas gaat gebruiken. Zo raden wij onze Aerocase tas aan voor professionele hulpverleners of EHBO-ers die veel verbandmiddelen en andere benodigdheden bij zich hebben. Onze verbandtas met schouderriem is dan weer perfect als je vaak op evenementen staat. 

Welke benodigdheden je nodig hebt om je tas mee te vullen, is ook afhankelijk van je werkzaamheden. Werk je bij een lasserij als BHV-er? Dan is er meer risico op brandwonden en moet je je tas ook gebaseerd op dat risico vullen. We helpen je graag met het samenstellen van een inhoud die geschikt is voor jouw situatie. Je kan ons altijd bellen voor advies op 033-2770568

Zit er een vakverdeling in de ongevulde tassen?

Zowel de Aerocase als de hulpverlenerstas hebben een modulaire inrichting. 

Aerocase tas

De Aerocase tas heeft een flexibele indeling met aan de binnenkant vijf uitneembare tassen die allemaal een doorzichtige bovenkant hebben. Hierdoor kan je jouw verbandmiddelen snel vinden. De tas heeft een groot voorvak en twee zijvakken. 

Hulpverlenerstas

De hulpverlenerstas heeft drie uitneembare vakken met doorzichtige bovenzijde en rits. Deze kleinere vakken (rood, geel en blauw) kunnen afzonderlijk uit de tas gehaald worden. De vakken zitten namelijk bevestigd met klittenband. Naast het openklapbare voorvak zijn er ook twee kleinere voorvakken. 

Verbandtas EHBO met schouderriem

Onze EHBO verbandtas met schouderriem is zeer stevig en gemaakt van waterafstotend materiaal. Deze tas bestaat uit twee grote vakken, waardoor de tas zeer geschikt is voor evenementen. 

BHV rugtas

Onze BHV rugtassen hebben twee hoofdvakken en twee zijvakken. Ze zijn ideaal voor uw BHV ploeg om overal mee naartoe te nemen. De tassen hebben ook een duidelijke en opvallende kleur. 

Koop nu jouw ongevulde EHBO tassen bij Ehabo

Bij Ehabo vind je verschillende ongevulde EHBO tassen en BHV tassen op voorraad. Plaats nu jouw bestelling en profiteer van gratis bezorging vanaf €100,-. Wil je een tas liever een keer in het echt zien en gelijk ook je aanvullingen uitzoeken? Dan ben je altijd welkom in onze showroom in Scherpenzeel. Kom je liever niet langs, maar wil je wel meer informatie of een specialist spreken? Dan mag je ook altijd bellen naar 033-2770568, we helpen je graag met het maken van de juiste keuze. 

Veelgestelde vragen

Wat moet er aanwezig zijn in mijn EHBO tas?

Er zijn een aantal dingen die standaard aanwezig moeten zijn in jouw EHBO-tas. Denk hierbij aan hechtstrips, kleefpleisters, ontsmettingsmiddelen, snelverband, steriele kompressen, een eerstehulpschaar, vingerverband, een pincet en een zwachtel. We raden ook aan om een tourniquet, traumazwachtel, betenset, instant coldpack en brandwondproducten toe te voegen. 

Kan ik een AED in de EHBO tas doen?

Het is mogelijk om een AED in de Aerocase rugtas te doen. Je moet dan wel een paar binnentassen uit deze tas halen om het te laten passen. 

Kan ik de ongevulde EHBO tassen als rugzak dragen?

Het is mogelijk om de tassen als rugzak te dragen. Bij zowel de Aerocase als de hulpverlenerstassen zit een handvat aan de bovenkant van de tas, maar ook draagriemen. Met deze draagriemen kan je de tas als rugtas dragen.