U maakt gebruik van een oude browser Upgrade uw browser om gebruik te kunnen maken van onze webshop.
Cookies zij uitgeschakeld! Schakel cookies in uw browser in om te kunnen bestellen via deze website.
Afrekenen › Verder winkelen ›
Niet gevonden wat u zoekt?
Bel: 033 277 0568

AED en Reanimatie  AED training

AED en Reanimatie  AED training

AED trainingsapparatuur

Naast de AED's voor gebruik op slachtoffers leveren wij ook AED trainers. De trainers worden gebruikt in de reanimatielessen tijden de BHV en EHBO opleidingen. Er zijn diverse merken AED trainers onder ander Defibtech, Zoll, Cardiac Science, Philips en Heartsine. Als u advies wil omtrent de aanschaf van een AED trainer dan helpen wij u graag. Sommige trainers kunt u ook bij ons in de showroom komen bekijken.

Elektroden en accessoires

Als u de AED trainer vaak gebruikt dan zult u af en toe de elektroden(pads) moeten vervangen, omdat de kleefkracht afneemt na verloop van tijd. Van alle merken kunnen wij de elektroden leveren. Staat uw type er niet tussen neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag. (info@ehabo.nl)

Hoe werkt een AED trainer?

Met een AED trainer probeer je een echte reanimatie na te bootsen, er wordt alleen geen schok gegeven. De AED wordt aangesloten op een reanimatiepop. er zijn diverse reanimatiepoppen van bijvoorbeeld AMBU of Laerdal. Het aansluiten gebeurt op dezelfde wijze als met de echte AED. De instructeur heeft vaak een afstandbediening waarmee diverse scenario's kunnen worden geselecteerd. Bijvoorbeeld:

  • schok geadviseerd
  • geen schok geadviseerd

De AED trainer doorloopt het hele reanimatieprotocol net als de echte AED. Cursisten worden hiermee goed voorbereid op een echte reanimatie met gebruik van de AED.