Vingertop pleister

€ 5,75 € 6,27 (incl. BTW)
€ 9,50 € 10,36 (incl. BTW)
€ 26,95 € 29,38 (incl. BTW)

Vingertop pleisters

Onze collectie vingertop pleisters biedt de perfecte oplossing voor het beschermen van kleine snijwonden, schaafwonden en andere verwondingen aan de vingers. Met hun speciaal ontworpen vorm passen deze pleisters comfortabel om de vingertop, waardoor ze een goede bescherming bieden.

De voordelen van vingertop pleisters

Of je nu thuis bent, op het werk of onderweg, onze vingertop pleisters zijn een onmisbare toevoeging aan je EHBO-kit. Ze zijn waterbestendig, flexibel en eenvoudig aan te brengen, waardoor je ze probleemloos kunt gebruiken tijdens al je dagelijkse activiteiten. Bovendien zijn onze pleisters ademend, wat betekent dat ze lucht doorlaten en zo je wonden laten ademen terwijl ze beschermd worden tegen vuil en bacteriën. Dit bevordert een snellere genezing en vermindert het risico op infecties. Ook plakken onze pleisters niet aan de wond. Het zachte fleece wondkussen is niet-geweven en heeft een lichte hechting, waardoor het niet blijft plakken. Met onze vingertop pleisters kun je onbezorgd doorgaan met je bezigheden, wetende dat je wonden goed verzorgd zijn.

Vingertop pleisters van Ehabo

Ontdek vandaag nog ons assortiment vingertop pleisters en verzeker jezelf van een snelle en doeltreffende wondverzorging, waar je ook bent. Met onze pleisters kun je met een gerust hart doorgaan met je activiteiten, wetende dat je wonden goed beschermd zijn. Of je nu thuis bent, op het werk of onderweg, onze vingertop pleisters zijn een onmisbare toevoeging aan je EHBO-kit. Wacht niet langer en bestel ze vandaag nog, zodat je ze binnen handbereik hebt wanneer de situatie erom vraagt!

Veelgestelde vragen

Zijn vingertop pleisters geschikt voor snijwonden?

Ja, onze vingertop pleisters zijn ideaal voor het bedekken van kleine snijwonden en schaafwonden op de vingers. Ze bieden bescherming en bevorderen een snellere genezing.

Hoe vaak moet ik de vingertop pleister vervangen?

Het wordt aanbevolen om een vingertop pleister minstens één keer per dag te vervangen, of vaker indien nodig, vooral als deze vuil of vochtig wordt. Het regelmatig vervangen van de pleister helpt de wond schoon te houden en bevordert een snellere genezing.