Hechtpleisters

€ 2,10 € 2,29 (incl. BTW)
€ 2,55 € 2,78 (incl. BTW)
€ 2,45 € 2,96 (incl. BTW)
€ 1,95 € 2,13 (incl. BTW)
€ 1,20 € 1,31 (incl. BTW)
€ 2,10 € 2,29 (incl. BTW)
€ 3,01 € 3,28 (incl. BTW)
€ 5,76 € 6,28 (incl. BTW)

Leukoplast 9,2 m x 5 cm

Art.nr. 46663
€ 11,75 € 12,81 (incl. BTW)

Leukopor 9,2 m x 1,25 cm

Art.nr. 46671
€ 1,75 € 1,91 (incl. BTW)

Leukopor 9,2 m x 2,5 cm

Art.nr. 46672
€ 3,49 € 3,80 (incl. BTW)
€ 3,25 € 3,54 (incl. BTW)

Leukosilk 9,2 m x 2,5 cm

Art.nr. 46675
€ 5,40 € 5,89 (incl. BTW)

Bij Ehabo bieden we een uitgebreid assortiment hechtpleisters die onmisbaar zijn voor elke EHBO koffer. Of je nu op zoek bent naar traditionele textielpleisters of hypoallergene varianten, wij hebben wat je nodig hebt om wonden veilig en effectief te bedekken. Met onze producten ben je altijd goed voorbereid op kleine verwondingen en ongelukjes. Ontdek het assortiment nu en zorg voor optimale wondverzorging met onze hechtpleisters!

Veilige en betrouwbare hechtpleisters

Onze hechtpleisters zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een betrouwbare hechting om wonden te sluiten. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en comfortabel om te dragen, wat zorgt voor een snelle en efficiënte wondgenezing. Bij het gebruik van hechtpleisters voor wondafdekking is zorgvuldigheid belangrijk. Draag handschoenen en zorg dat de huid rondom de wond schoon is, eerst met water en daarna met een desinfectiemiddel zoals betadine. Maak de huid goed droog zodat de pleister goed hecht. Plaats de hechtpleister aan één kant van de wond en breng vervolgens voorzichtig de wondranden naar elkaar toe, zodat ze elkaar licht raken. Bevestig de pleister over de wond om de genezing te bevorderen. Hechtstrips moeten droog blijven om goed te hechten en vallen vanzelf van de wond af. In sommige gevallen kan het handig zijn om een zwaluwstaartje in de pleister te knippen.

Hypoallergene hechtpleisters: veilige verbandopties voor gevoelige huid

Voor mensen met een gevoelige huid zijn hypoallergene hechtpleisters een uitstekende keuze. Deze pleisters zijn speciaal ontworpen om irritatie en allergische reacties te minimaliseren, terwijl ze toch een effectieve wondsluiting bieden. Onze hypoallergene hechtpleisters zijn gemaakt van zacht materiaal dat vriendelijk is voor de huid. Ze zijn vrij van latex en andere mogelijke allergenen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Met hypoallergene hechtpleisters hoef je je geen zorgen te maken over huidirritatie of allergische reacties. Ze bieden een betrouwbare hechting en zijn comfortabel om te dragen, zodat de wondgenezing niet wordt verstoord.

Bestel nu de inhoud van je EHBO koffer bij Ehabo

Zorg dat je altijd voorbereid bent op kleine verwondingen en ongelukjes met onze hoogwaardige hechtpleisters. Bestel nu en voeg ze toe aan je EHBO-arsenaal voor gemoedsrust en optimale wondverzorging! Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste hechtpleisters voor jouw situatie? Ons deskundige team staat klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

Veelgestelde vragen

Moet een hechtpleister droog blijven?

Ja, een hechtpleister moet droog blijven om zijn optimale hechting te behouden. Wanneer een hechtpleister vochtig wordt, kan de kleefkracht verminderen en kan de pleister loslaten. Dit kan de effectiviteit van de wondverzorging verminderen en het risico op infectie vergroten. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de pleister droog blijft, vooral wanneer deze is aangebracht om een wond te dichten.

Hoe verwijder ik een hechtpleister?

Een hechtpleister die is aangebracht om een wond te dichten, mag niet zomaar verwijderd worden. In de meeste gevallen zal de pleister na verloop van tijd vanzelf loslaten, waardoor het niet nodig is om deze zelf te verwijderen. Als je een hechtpleister hebt aangebracht om een verband of gaasje op zijn plek te houden, kun je deze wel zelf verwijderen. Je kunt de pleister losweken met (lauwwarm) water, waardoor deze eenvoudig loslaat.