Snogg softpleister (bruin) uni 6x500cm

Snogg is een prettig aanvoelend, huidvriendelijk en snel aan te leggen elastisch schuimstof verband zonder kleefstof. Verkrijgbaar in blauw en bruin.
€ 8,92 € 9,72 (incl. BTW)
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

44046 44046
Snogg

Kenmerken

Kleur
bruin
Formaat
6cmx5meter

Snogg softpleister (bruin) uni 6x500cm


Een prettig aanvoelend, huidvriendelijk en snel aan te leggen elastisch schuimstof verband zonder kleefstof. Snogg is zelfklevend ( cohesief ), hecht niet aan de wond, huid of haar en kan direct op de wond worden aangebracht Het materiaal heeft een open structuur, waardoor het ademt, hetgeen bevorderlijk is voor een snellere en betere genezing.
Doordat Snogg elastisch is kan er ook druk worden uitgeoefend, waardoor de bloeding sneller stopt en de wond sneller sluit. Soft1 is erg dun, slechts 1,9 mm, waardoor het zich makkelijk laat vormen en goed blijft zitten. Het heeft een goed absorberend vermogen en is waterbestendig. Ook op natte of vette handen aan te brengen. Bij uitstek geschikt voor snijwonden aan handen en vingers. Gebruik van schaar, verbandklemmen, veiligheidsspelden en of hechtpleister is overbodig.
Snogg is makkelijk afscheurbaar en vervangt zowel pleisters als de meeste standaard verbandmiddelen.
De meeste pleisters bevatten kleefstof/lijm en kunnen allergiëen veroorzaken. Doordat Snogg geen kleefstof bevat, laat het ook geen lijmresten achter en is het makkelijk te verwijderen. Mensen met een gevoelige huid of allergie voor pleisters gaan steeds meer over op Snogg.
Ook zeer geschikt voor kinderen.