1000ml Plum oogspoelfles

Grote oogspoelfles van PLUM voor het reinigen van de ogen als er stof of vuil in zit. Voorzien van ergonomisch gevormde oogschaal en stofkap.
€ 19,95 € 24,14 (incl. BTW)
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

46208 46208
PLUM

Kenmerken

Kleur
groen
Materiaal
sodium chloride oplossing (0
Inhoudsopgave
5701684470725
Formaat
1000ML

PLUM oogspoelfles 1000ml


De Plum oogspoeling bevat een steriele sodium chloride oplossing (0,9%), die overeenkomt met het natuurlijke zoutgehalte van het oog. Het binnendringen van kiemen en bacteriën, die tot infecties aan het oog kunnen leiden, wordt hiermee voorkomen. Bij de spoeling met niet-steriele vloeistoffen (b.v. kraanwater) is dit geen garantie.
Ongevallen met schadelijke stoffen en deeltjes Bij verwondingen veroorzaakt door metaal- of houtsnippers, stof en vuil etc. is tijd ook een belangrijk aspect. Bij deze verwondingen kan door het snelle gebruik van de oogspoeloplossing voorkomen worden, dat schadelijke deeltjes in het oog blijven vastzitten en daardoor zware oogbeschadiging wordt veroorzaakt.

Snel en eenvoudig in gebruik
In geval van een ongeluk is de spoeling van het oog of het lichaam in slechts een paar seconden mogelijk. De duidelijke gebruiksaanwijzingen en illustraties staan op het etiket vermeld.