After Bite Extractor Uitzuigpomp

After Bite uitzuigpompje insectenbeten
  • After Bite uitzuigpompje insectenbeten
After Bite Extractor® onttrekt het gif van steken en beten pijnloos door een vacuüm op het huidoppervlak te creëren. Het is klein, licht en kan met één hand worden gebruikt
€ 15,69 € 18,98 (incl. BTW)
Op voorraad

33126 33126
After Bite

After Bite Extractor Uitzuigpomp


De After Bite Extractor® onttrekt het gif van steken en beten pijnloos door een vacuüm op het huidoppervlak te creëren. Het is klein, licht en kan met één hand worden gebruikt. After Bite Extractor® is snel, praktisch, effectief en herbruikbaar.

Meer dan 5 miljoen mensen worden jaarlijks gebeten of gestoken. Horzels, wespen en bijen zijn de hoofdverantwoordelijken. Deze insecten injecteren hun gif via een angel als ze worden gestoord of geïrriteerd zijn. Alleen de bijen laten hun angel in de huid achter. Verwijder de angel niet voordat je de Extractor® gebruikt, omdat het gif dan meteen weer wordt opgezogen. Het gebruik van de Extractor® is geen vervanging voor een onmiddellijk onderzoek door een arts, wat nodig is in geval van schorpioen steken en alle andere steken waarbij het slachtoffer een aanzienlijke reactie heeft.

Gebruik de Extractor zo snel mogelijk na elke steek of beet. Dit apparaat is bedoeld voor eerste hulp, in afwachting van de medische zorg die in ernstige gevallen noodzakelijk is. Te gebruiken bij steken en beten van o.a. schorpioenen, spinnen, kwallen, muggen, bijen, wespen en horzels.