AMBU Junior reanimatiepop

Ambu junior reanimatiepop liggend op de grond met groene en grijze kleding
De nieuwe Ambu Junior heeft het uiterlijk van een 3 jaar oud kind en is uitermate geschikt voor kinderreanimatietraining. Deze full body pop is door zijn waterdichte ontwerp ook bruikbaar voor drenkelingentrainingen.
€ 469,00 € 567,49 (incl. BTW)
Op voorraad

37602 37602
Ambu

Kenmerken

Kleur
blank
Formaat
84 cm 2 kg

Ambu Junior


Deze nieuwe Ambu Junior is de opvolger van de Ambu Simulaids Kind Kyle. De Ambu Junior is ontworpen voor het aanleren van de basistechnieken van reanimatie bij een kind. De reanimatiepop heeft het uiterlijk van een 3-jarig kind en is door zijn waterdichte afwerking geschikt voor trainingen met een verdrinkingsscenario.

Realistische kinderreanimatie


De instructiepop biedt alle mogelijkheden voor een realistische BLS-training. Beademing is alleen mogelijk wanneer de kinlift correct wordt uitgevoerd; de luchtweg is geblokkeerd zolang het hoofd naar beneden hangt. De ingeblazen lucht zal de borstkas omhoog laten komen. Voorzien van het exclusieve éénrichtingsventiel. Simpel, economisch en volkomen realistisch, deze oefenpop past perfect thuis tussen de oefenpoppen tijdens een cursus reanimeren en het leren van de basistechnieken voor spoedeisende en eerste hulp.

Eigenschappen:


De Luchtweg bevat een éénrichtingsventiel, waardoor de uitgeblazen lucht niet in direct contact komt met de volgende cursist
Luchtwegopening door de head tilt/chin lift techniek
De pop hoeft beperkt uit elkaar gehaald te worden bij het vervangen van de longen en de luchtweg
Tepels aanwezig, ribbenboog en sternum zijn duidelijk voelbaar

Wat wordt er allemaal met uw bestelling meegeleverd?


5 mond- neusstukken
5 afdichtringen voor de luchtwegen
25 luchtwegen
Draagtas
Kleding

Specificaties van de Ambu Junior


Afmetingen:
Lengte: 84cm
Gewicht : 2,0 kg zonder draagtas

Garantie:
3 jaar