Ambu man W next generation

De Ambu Man W torso heeft weliswaar dezelfde naam als zijn voorganger, maar door de vernieuwingen mogen we zeker van een geheel vernieuwde pop spreken.
€ 2.565,00 € 3.103,65 (incl. BTW)
Op voorraad

37510 37510
Ambu

Ambu Man Wireless Next Generation


De Ambu Man W torso heeft weliswaar dezelfde naam als zijn voorganger, maar door de vernieuwingen mogen we zeker van een geheel vernieuwde pop spreken. De Ambu Man W is een oefenpop met volwassen afmetingen. De AmbuMan beschikt over een robuust design en biedt optimale training in borstcompressie gecombineerd met realistische beademing. Daarnaast heeft de reanimatiepop kenmerken die belangrijk zijn voor het oefenen van moderne reanimatietechnieken.

Trainen in een realistische omgeving


De Ambu Man W (wireless, draadloos) modellen zijn uitgerust met een mechanisch controle instrument evenals de Ambu Mannekin Management Module. Deze module maakt het mogelijk om draadloos vanuit elk type smartphone, tablet of PC aansluiting te maken met de pop. De installatie van extra software of overige besturingssystemen komen hierbij dus de vervallen. Doordat er geen draden of kabels benodigd zijn bij het gebruik, kan worden getraind in een realistische omgeving. Dit heeft een grote invloed op de mate van vrijheid tijdens de training.

Extra mogelijkheden door draadloze verbinding


De nieuwe module van Ambu biedt een extra mogelijk om tijdens trainingen geluidsbestanden af te laten spelen zoals de ademhaling. Daarnaast kunnen diverse incidenten toegevoegd worden aan de reanimatiecursus, bijvoorbeeld 112 bellen of hoofd kantelen. Het Ambu Mannekin Management systeem is onafhankelijk te gebruiken (Windows, Apple, Android, IOS, Ubuntu en Linux) en werkt in iedere webbrowser (Internet Explorerd, Chrome, IE, Safari en Firefox). De module zorgt voor draadloos gebruik en monitoring tijdens de cursus en maakt het mogelijk data en informatie van de cursussen te bewaren en verzamelen.

Eigenschappen:


Ambu’s uniek, hygiënisch systeem
Luchtwegopening door head tilt, chin lift of jaw trust techniek
Intubatie mogelijkheid
Trainen op verschillende soorten lichaamsbouw door viariabele borstkas stijfheid
Pols/hartslag kan handmatig worden weergegeven
Pols/hartslag wordt automatisch weergegeven bij cerrecte hartmassage
Resultaten ventilatievolume, borstcompressies in mm, opblazen van de maag en onjuiste handpositie af te lezen op mechanisch controle instrument
Draadloze verbinding met de computer, tablet of telefoon

Wat wordt er allemaal met uw bestelling meegeleverd?


5 gelaatsmaskers
100 luchtzakjes
Draagtas
Kleding
Interne adapter

Optioneel:
Armen (234000704)
Benen (234000786)

Specificaties van de AmbuMan Wireless Next Generation

Afmetingen:
Lengte torso: 80cm
Lengte volledig lichaam: 170cm
Gewicht torso zonder tas: 12kg
Gewicht volledig lichaam met tas: 17kg

Garantie:
3 jaar

Materialen:
Basis Unit: Polyethyleen
Instrumenten onderdeel: ABS Plastic
Hoofd: PVC, hard
Borst en gezicht: PVC, zacht