Burnshield

€ 5,25 -15% € 4,46 € 4,86 (incl. BTW)
  • In prijs verlaagd

Burnshield blots 3,5ml

Art.nr. 48123
€ 0,93 € 1,01 (incl. BTW)

Burnshield gel 50ml

Art.nr. 48124
€ 5,45 € 5,94 (incl. BTW)
€ 7,98 € 8,70 (incl. BTW)
€ 10,20 € 11,12 (incl. BTW)
€ 18,95 € 22,93 (incl. BTW)
€ 29,95 € 36,24 (incl. BTW)
€ 26,50 € 28,89 (incl. BTW)
€ 36,50 € 39,79 (incl. BTW)

Burnshield

Ontdek waarom Burnshield dé producten heeft voor de behandeling van brandwonden. Met een unieke formule op basis van Tea Tree Olie biedt Burnshield niet alleen verkoeling, maar ook ontsmetting en pijnverlichting. Bestel de producten van Burnshield vandaag nog zodat je altijd goed voorbereid bent wanneer er iets gebeurd!

De voordelen van Burnshield

  • Burnshield koelt en verlicht de pijn.
  • Burnshield hecht niet aan de wond.
  • Burnshield is hypoallergeen.
  • Burnshield is voor alle brandwonden geschikt.
  • Burnshield kompressen zijn steriel verpakt.

Behandeling voor thuis én voor onderweg

Met Burnshield Hydrogel ben je altijd voorbereid op ongelukjes thuis of onderweg. Gebruik de handige sprayflacon om direct verkoeling en pijnverlichting te bieden bij kleine brandwonden, verbranding door zon en schaafwonden. Dankzij de eenvoudige toepassing is Burnshield een must-have in elke EHBO koffer.

Geschikt voor alle soorten brandwonden

Of het nu gaat om kleine brandwonden in de keuken, verbranding door de zon of oppervlakte verbrandingen, Burnshield Hydrogel biedt effectieve verlichting en behandeling voor alle soorten brandwonden. Het heeft als basis een waterachtige, melkwitte tot heldere hydrogel, bestaande uit 96% water, waaraan conserver­ingsmiddelen zijn toegevoegd. De belangrijkste werkzame stof in de hydrogel is Melaleuca Alternifolia, beter bekend als Tea Tree Olie. Deze etherische olie uit Australië werkt ontsmettend, stimulerend, bacteriedodend en voorkomt littekenweefselvorming. Dankzij de unieke formule met Tea Tree Olie, die bekend staat om zijn ontsmettende en pijnstillende eigenschappen, is Burnshield geschikt voor diverse brandwonden. 

Koop je Burnshield producten via Ehabo

Bij Ehabo bieden we een uitgebreid assortiment Burnshield producten, waaronder verschillende maten brandwonden kompressen, Burnshield blots en Burnshield gel. Onze producten zijn speciaal ontworpen om effectieve verlichting te bieden bij brandwonden en andere verwondingen. Combineer onze brandwonden kompressen met de Burnshield gel voor maximale verzorging. Met de handige sprayflacon breng je eenvoudig extra gel aan op het kompres voor optimale behandeling. Heb je vragen over onze Burnshield producten of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik de brandwondengel hydrospray?

Met het flacon brengt u heel eenvoudig de brandwondengel hydrospray aan door de spraydop die er op zit. Burnshield kan direct op schone brandwonden worden aangebracht en zonder voorafgaande reiniging worden gebruikt. De gel resten kunnen gemakkelijk met water worden afgespoeld.

Kan Burnshield Hydrogel worden gebruikt voor andere verwondingen dan brandwonden?

Hoewel Burnshield speciaal is ontwikkeld voor brandwonden, kan het ook worden gebruikt voor andere kleine verwondingen zoals schaafwonden. Het biedt verkoeling en verlichting van pijn bij verschillende soorten verwondingen.