Verkeersregelaar

€ 39,95 € 48,34 (incl. BTW)

Regenbroek RWS Geel

Art.nr. 61206
€ 45,00 € 54,45 (incl. BTW)
€ 45,00 € 54,45 (incl. BTW)

Parka Verkeersregelaar

Art.nr. 63185
€ 159,00 € 192,39 (incl. BTW)
€ 119,95 € 145,14 (incl. BTW)
€ 16,95 € 20,51 (incl. BTW)

Muts reflectie geel

Art.nr. 63204
€ 7,25 € 8,77 (incl. BTW)

CAP verkeersregelaar

Art.nr. 63202
€ 9,69 € 11,72 (incl. BTW)
€ 34,95 € 42,29 (incl. BTW)

Parka voor verkeersregelaars

Uiteraard wil je als verkeersregelaar opvallen en aan de juiste eisen voldoen. Met onze lijn kleding voor verkeersregelaars heb je de juiste kleding en ook van een hoge kwaliteit. Onze parka voor verkeersregelaars is een topproduct, hij is waterdicht en voldoet volledig aan de richtlijn voor verkeersregelaars. De parka verkeersregelaar is voorzien van een uitneembaar thermo binnenjack en heeft ook een ID badgehouder. Voorzien van een afneembare capuchon en veel opbergzakken waarvan een speciaal voor de telefoon is deze jas een genot om te dragen in de meest extreme omstandigheden.

Poloshirt voor verkeersregelaars

Nieuw in ons assortiment is het poloshirt voor verkeersregelaars. Het poloshirt is gemaakt voor de warmere dagen en is prettig en licht om te dragen. Ook voldoet dit shirt aan de gestelde eisen voor verkeersregelaars.

Soft Shell Jack verkeersregelaar

Dit softshell jack voor de verkeersregelaar zit erg prettig en is voorzien van een afritsbare capuchon. Daarnaast is er een schouderlus voor een portofoon en een badgehouder voor bijvoorbeeld een ID kaart.

Veiligheidsvest verkeersregelaar

Het veiligheidsvest voor verkeersregelaars is makkelijk om even snel aan te doen over andere kleding. Zeker als uw organisatie veel wisselende verkeersregelaars heeft dan is het praktisch om een aantal vesten te heben liggen. Het vest kan eventueel bedrukt worden met uw eigen logo.

Muts en Cap voor verkeersregelaars

als het kouder is buiten dan is het dragen van een muts erg prettig. Deze verkeersregelaars muts is voorzien van de opvallende gele kleur speciaal voor verkeersregelaars. Daarnaast is er ook een cap beschikbaar voor de verkeersregelaar, zeker bij zonnig weer is het prettig om goed zicht te hebben. Dat lukt prima met het dragen van deze verkeersrsregelaars cap U bent altijd welkom in onze showroom waar de meeste maten vaak beschikbaar zijn en u de verkeersregelaarskleding kunt passen. De nieuwste eisen aan de verkeersregelaarskleding kunt u hieronder vinden: Regeling verkeersregelaars Uiteraard voldoet onze kleding aan de nieuwste eisen.