Cardiac Science Powerheart G5 AED halfautomaat

€ 1.995,00 € 2.174,55 (incl. BTW)
Op voorraad

70140 70140
Cardiac Science
De Powerheart® G5: Betrouwbaarheid, gebruiksgemak en geavanceerde therapie waarmee u een leven redt.

Meertalig (Nederlands/Engels)
Schakel met een druk op de knop over op een andere taal tijdens een reddingsactie om meer potentiële hulpverleners te kunnen helpen.

Realtime reanimatiefeedback
De zogenaamde realtime reanimatiefeedback is een waardevolle aanvulling voor het verder verbeteren van de kwaliteit van een reanimatie.
Gebruikers die voor de eerste keer met de Powerheart G5 werken, kunnen elke stap van de reanimatie succesvol uitvoeren dankzij de realtime reanimatiefeedback.
Met realtime reanimatiefeedback krijgt de hulpverlener direct feedback op de diepte en snelheid van de borstcompressies conform de ERC-richtlijnen voor reanimatie uit 2015.

Metronoom (30/2) met gesproken instructies
Naast het toedienen van een schok is het reanimeren van een slachtoffer absoluut noodzakelijk om de overlevingskansen zo groot mogelijk te maken.
De G5 biedt instructies in het tempo van de gebruiker, de zogenaamde RescueCoach-technologie. RescueCoach leidt de hulpverlener door iedere kritieke stap tijdens een reddingsactie in het tempo van de gebruiker.
Alle gesproken instructies worden door RescueCoach ook op het verlichte LCD scherm weergegeven. Tekstuele instructies bieden extra hulp in een lawaaierige, donkere of chaotische omgeving. Deze functie is tevens van grote waarde voor slechthorende hulpverleners. Het tekstscherm biedt hulpverleners tevens belangrijke informatie, zoals de verstreken tijd en het aantal toegediende schokken.

Trapsgewijs variabel energieniveau
De Powerheart G5 meet elke patiënt door en past vervolgens het energieniveau aan de behoeften van de patiënt aan. Als er aanvullende schokken vereist zijn, zal de G5 het energieniveau trapsgewijs verhogen om een volgende schok met een hoger, aangepast energie niveau te leveren.

De Cardiac Science Powerheart G5 halfautomaat wordt gebruiksklaar geleverd inclusief:
Batterij
Set elektroden voor volwassenen met CPR device
Gebruikshandleiding
Talen: Nederlands/Engels
Cardiac Science Powerheart G5 draagtas, gebruikerset en masker
AED Sticker groen, landelijk pictogram