Cardiac Science Powerheart G5 batterij

Cardiac Science Powerheart G5 batterij
€ 399,00 € 482,79 (incl. BTW)
Op voorraad

70220 70220
Cardiac Science

Cardiac Science Powerheart G5 batterij


De oranje IntelliSense Lithiumbatterij van Cardiac Science wordt aan de achterzijde van het apparaat geplaatst. De G5 batterij dient te worden doorgedrukt tot u een klik hoort. Na het plaatsen van de batterij wordt een zelftest opgestart, waarna de Rescue Ready indicator op groen moet springen.

Status/capaciteit van de batterij Cardiac Science G5 batterij aflezen:
De Cardiac Science Powerheart G5 AED heeft een statusindicator om de capaciteit van de batterij aan te geven. Deze wordt weergegeven in 5 verschillende balkjes. Wanneer een groen ledje brand in het balkje is er voldoende rest capaciteit. Als een rode led zichtbaar is, dan is er onvoldoende rest capaciteit en moet de Powerheart G5 batterij worden vervangen. Met de G5 batterij kunnen minimaal 250 schokken worden afgegeven. De gebruikstijd is 16 uur bij 20°C - 30°C.

De levensduur van de batterij is afhankelijk van het type. De instellingen van de AED, het daadwerkelijke gebruik en de omgevingsfactoren. Zijn deze niet optimaal of is uw AED één of meerdere malen ingezet? Dan kan het zijn dat de batterij minder dan 4 jaar mee gaat.