Care Plus O.R.S. pomegranate/orange flavour

blauw witte verpakking van ORS
Een glucose-zoutenpreparaat zoals Care Plus® O.R.S. bevordert de opname van water tijdens lichamelijke inspanningen
€ 5,74 € 6,26 (incl. BTW)
Op voorraad

10970 10970
Care Plus

Kenmerken

Formaat
10 sachets

Care Plus O.R.S.


Lees voor het gebruik de bijsluiter

Voordelen


Glucose-zoutenpreparaat welke de vochtopname bevordert bij zowel kinderen als volwassenen
Aangename smaak om gemakkelijk te drinken in vergelijking met andere merken op de markt
Enige merk ORS in Nederland met de smaakcombinatie granaatappel/sinaasappel
Formulering exact conform de normering van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)
Enige merk ORS in Nederland met deze smaakcombinatie
Bevat geen aspartaam
Sachets zijn per stuk verpakt en gemakkelijk mee te nemen onderweg, op reis en als aanvulling in de EHBO tas.
Het poeder lost helemaal op in het water zonder achterblijvend residu.
Halal en Kosjr geproduceerd
Glutenvrij
Geschikt voor alle leeftijden

BeschrijvingUitdroging komt vaak voor tijdens en na lichamelijke inspanningen (sporten) bij hoge temperaturen. Ook overmatig zweten, braken, diarree, koorts, brandwonden of het gebruik van bepaalde medicijnen kan leiden tot uitdrogingsverschijnselen. Wees alert en zorg ervoor dat er altijd O.R.S. binnen handbereik is. Een combinatie van de juiste hoeveelheden zouten en glucose vergroot de opname van water tijdens lichamelijke inspanningen of wanneer de vochthuishouding in je lichaam uit balans is. Dit glucosezoutenpreparaat is met een granaatappel/ sinaasappelsmaak en geschikt voor alle leeftijden. Formulering conform de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Gebruiksaanwijzing:


Dosering voor volwassenen en kinderen boven de 20kg: Los de inhoud van 1 sachet op in 200ml betrouwbaar drinkwater (niet gebruiken in combinatie met andere vloeistoffen/dranken).

Dosering voor kinderen onder de 20kg: Los 1 sachet op in 200 ml betrouwbaar drinkwater. Roer tot het poeder geheel is opgelost. Gebruik als maatstaf 10 ml per kilo lichaamsgewicht en dien dit elk uur toe, gedurende 4 tot 6 uur. Bij zuigelingen raden wij aan om elke 2-4 minuten een theelepel O.R.S. oplossing toe te dienen. De oplossing kan met een lepeltje of uit een (gesteriliseerd) flesje gegeven worden. Geef de O.R.S. oplossing het liefst vóór de fles- of borstvoeding, er zal dan gemakkelijker voldoende van gedronken worden. Bied daarna de voeding aan zoals u gewend bent. Ook als u minder oplossing nodig heeft, moet u alsnog 1 sachet in 200 ml water oplossen. Gebruik vervolgens de juiste hoeveelheid en gooi de resterende oplossing weg of bewaar volgens het bewaaradvies