Defibtech Lifeline AED halfautomaat

gele AED met zwarte bies van Defibtech
De nieuwe AED van Defibtech de Lifeline halfautomaat. Het uiterlijk is niet zoveel gewijzigd maar de specificaties zijn verbeterd. 8 Jaar garantie.
€ 1.325,00 € 1.444,25 (incl. BTW)
Op voorraad

70100 70100
Defibtech

Kenmerken

Kleur
geel
Formaat
22 x 30 x 7 cm

Defibtech Lifeline AED halfautomaat


Specificaties:
-Halfautomatische AED
-Standaard taal Nederlands, ook verkrijgbaar in Frans, Duits of Engels
-8 Jaar garantie
-Gewicht 1,7 kilo
-Levensduur batterij 7 jaar
-IEC60529 class IP55; beschermd tegen stof en waterstralen
-Elektroden met een houdbaarheid van 2 jaar

Wat krijgt u geleverd:
-Defibtech Lifeline AED halfautomaat
-Batterij met een houdbaarheid van 7 jaar
-Elektroden met een houdbaarheid van 2 jaar
-9 Volt lithium batterij
-U krijgt er van ons een GRATIS reanimatiekit bij (schaar, scheermesje, doek, beademingsmasker, handschoenen)

Met gepaste trots introduceert Defibtech Nederland de ‘second generation’ Lifeline AED. Op het eerste gezicht is de AED nauwelijks veranderd t.o.v. zijn voorganger de Lifeline AED. Het beeldmerk is iets opgefrist en de AED is zo’n 200 gram lichter dan zijn voorganger. De grootste veranderingen hebben intern plaatsgevonden. De AED is voorzien van een nieuw moederbord, waardoor de AED sneller functioneert. De oplaadtijd voor het afgeven van een defibrillatieschok is verkort tot slechts 4 seconden. Daarnaast is het zelftest-protocol geoptimaliseerd. De Lifeline AED maakt gebruik van een 9-volt batterijtje voor het uitvoeren van deze zelftests, waardoor de hoofdbatterij wordt bespaard voor het levensreddend handelen. Waar deze batterij eerder nog jaarlijks vervangen moest worden, is bij de ‘second generation’ deze duur verlengd tot 2 jaar.

De Defibtech Lifeline AED is vanaf de introductie 2004 een uiterst betrouwbare en gebruiksvriendelijke AED gebleken. De ‘second generation’ Lifeline AED is per direct als Nederlandstalige half-automatische AED leverbaar.