Evacord evacuatiekoord met gekleurde ringen

Het EvaCord wordt geleverd in handige opbergtas met ritsen. Aan deze tas is tevens een handvat bevestigd waardoor het evacuatiekoord zowel makkelijk op te hangen, als mee te nemen is naar andere locaties.
€ 34,95 € 42,29 (incl. BTW)
Op voorraad

76519 76519
Evacord

Kenmerken

Formaat
9 ringen

Evacord evacuatiekoord met gekleurde ringen


Het EvaCord is een evacuatietouw welke als ideaal hulpmiddel dient voor de veilige evacuatie van peuters en kleuters.

In geval van nood, waarbij evacuatie noodzakelijk is, neemt de begeleider de lus in de hand en pakken de kinderen ieder een kant van een gekleurde ring. Zo kunnen er per ring twee kinderen begeleidt worden naar een veilige plek.
De EvaCord beschikt over negen gekleurde ringen en één lus voor de begeleider, dat maakt dit evacuatiekoord dus geschikt voor het evacueren van achttien kinderen.

Het evacuatietouw is voornamelijk te gebruiken bij evacuatie van kinderdagverblijven, naschoolse opvang en kleuterklassen. Maar de EvaCord kan ook als wandelkoord gebruikt worden tijdens dagelijkse uitjes; zo maakt u de peuter gelijk bekend met het gebruik.

Het EvaCord wordt geleverd in handige opbergtas met ritsen. Aan deze tas is tevens een handvat bevestigd waardoor het evacuatiekoord zowel makkelijk op te hangen, als mee te nemen is naar andere locaties. Zo heeft u de EvaCord altijd bij de hand!