HeartSine 350P pakket met buitenkast

Een compleet pakket met Heartsine AED 350P Samaritan PAD, verwarmde buitenkast, elektroden, batterij, stickerset en reanimatiekit.
€ 1.599,00 € 1.742,91 (incl. BTW)
Op voorraad

70204 70204
Heartsine

HeartSine 350P pakket met buitenkast


De HeartSine Samaritan AED-serie heeft een IP-waarde van 56. Dit is de hoogste IP-waarde in de markt. Hierdoor is deze zeer geschikt voor scheepvaart, zwembaden, sauna’s en andere vochtige ruimtes. Voor de AED’s binnen de serie geldt een garantietermijn van 8 jaar.
De Samaritan 350P is een semi-automatische AED. De gebruiker drukt op een knop om een schok af te geven in het geval van een reanimatie. Deze AED geeft zowel gesproken als visuele instructie en is zeer compact.

Arky kunststof buitenkast met alarm en verwarming


De kunststof AED buitenkast van ARKY is gemaakt van High Impact Polystyreen. Hierdoor wordt de AED beschermd tegen verscheidene weersomstandigheden. Bij deze kast wordt de temperatuur gereguleerd door een thermostaat. De kast wordt inclusief bevestigingsmateriaal en breeksluiting geleverd. Daarnaast is het mogelijk om de kast te voorzien van gepersonaliseerde stickers. Deze kast dient aangesloten te worden op een 220V elektriciteitsaansluiting.
De AED kast is niet voorzien van een slot.

De kast is verkrijgbaar met verwarming opdat de AED tegen kou beschermd wordt. Door de verwarming is de kast bestand tegen temperaturen tot -45°C.

De AED buitenkast wordt altijd geleverd met een breeksluiting waarmee de kast wordt verzegeld. Indien gewenst kan deze worden geleverd met een cijferslot.

Afmeting binnenzijde: 31,5 x 29 x 18 cm
Afmeting buitenzijde: 33,5 x 40 x 19,6 cm