Heartsine Samaritan PAD 350P compleet met kast en softcase

De Heartsine Samaritan PAD350P is een halfautomatische AED binnen de HeartSine Samaritan serie. Door de hoge IP-waarde is de AED zeer geschikt bevonden voor ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad.
€ 1.189,00 € 1.296,01 (incl. BTW)
Op voorraad

70206 70206
Heartsine

HeartSine Samaritan PAD 350P


De Heartsine Samaritan PAD350P is een halfautomatische AED binnen de HeartSine Samaritan serie. Deze AED is geschikt voor ongetrainde gebruikers en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Door de hoge IP-waarde is de AED zeer geschikt bevonden voor ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad.

De Samaritan PAD geeft duidelijke Nederlands gesproken instructies en geeft visuele aanwijzingen. Hierdoor is de AED door iedereen te gebruiken.

De HeartSine Samaritan PAD 350P AED heeft een garantietermijn van acht jaar. De AED heeft gecombineerde batterij/elektroden en is erg makkelijk in gebruik en onderhoud. De HeartSine 350P AED voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

Daarnaast heeft de HeartSine 350P defibrillator een hoge water- en stofdichtheid (IP56) waardoor deze zeer geschikt is voor scheepvaart, zwembaden, sauna’s en andere ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad.

De werking van de Samaritan 350P is conform de richtlijnen die de European Resuscitation Council (ERC) en American Heart Association (AHA) in 2010 gezamenlijk hebben opgesteld voor hart-longreanimatie (CPR, CardioPulmonary Resuscitation) en cardiovasculaire zorg in noodgevallen (ECC, Emergency Cardiovascular Care).

De AED wordt geleverd inclusief:
Draagtas
Safeset (beademingsmasker, foliedeken, schaar, wegwerphandschoenen, scheermesje, afdroogdoekje)
Stickerset
Binnenkast

- halfautomatische AED
- 8 jaar garantie
- compleet met softcase en wandkast
- compact en lichtgewicht
- Pad-pak (elektroden en batterij in één)
- kinderelektroden beschikbaar
- zeer goed waterbestendig
- met metronoom
- alle doelgroepen
- zeer geschikt voor buitengebruik - met draagtas
- met FDA keurmerk