HeltiQ Module Stop de Bloeding

HeltiQ Module Stop de Bloeding. De module bevat producten voor het stelpen en geven van druk op de wond wanneer er sprake is van hevige bloedingen.
€ 10,70 € 11,66 (incl. BTW)
Op voorraad

10825 10825
Heltiq

Kenmerken

Kleur
blauw

HeltiQ Module Stop de Bloeding


2 x Cohesief verband 4 m x 8 cm
1 x Compressed gauze
2 x Verbanddoek 50 x 50 cm
1 x Vingerverband 4 m x 2,5 cm

De HeltiQ Module Stop de bloeding is een van de letselgerichte modules voor in de HeltiQ BHV Verbanddoos modulair. De module bevat producten voor het stelpen en geven van druk op de wond wanneer er sprake is van hevige bloedingen.

De overige 5 modules in de BHV verbanddoos bevatten ieder aparte producten voor bepaalde verwondingen, waarbij 1 module branchespecifiek of zelf in te delen is. Afhankelijk van het soort verwonding en de behandeling ervan kun je een of meerdere modules gebruiken.

De losse modules zijn gebruiksvriendelijk en zorgen voor overzicht dankzij een eigen unieke module kleur. Bovendien kun je een aangebroken module of een module met een verlopen houdbaarheidsdatum eenvoudig vervangen. Op die manier is jouw bedrijfsverbanddoos te allen tijde op orde, grijp je nooit mis en kun je geen producten gebruiken met een verstreken houdbaarheidsdatum.