HeltiQ Oog en Wondspray 100 ml

HeltiQ Wond & Oog Spray is steriele kant en klare spoeling waarmee je op hygiënische wijze snel en effectief vuil en stof uit wonden en ogen spoelt.
€ 8,95 € 10,83 (incl. BTW)
Op voorraad

35141 35141
Heltiq

Kenmerken

Formaat
100ml

HeltiQ Oog en Wond Spray


HeltiQ Wond & Oog Spray is steriele kant en klare spoeling waarmee je op hygiënische wijze snel en effectief vuil en stof uit wonden en ogen spoelt. De zachte fijne nevel zorgt voor een pijnloze reiniging en spoeling, zonder de wond of het oog aan te hoeven raken. De spray kan ook gebruikt worden bij ontstoken ogen. Door het sprayen verwijder je de lichaamsvreemde stoffen uit het oog of de wond wat de oogirritatie vermindert en het wondgenezingsproces bevordert. HeltiQ Wond & Oog Spray kan al vanaf de babyleeftijd worden toegepast en is daardoor geschikt om te gebruiken bij alle leeftijden. Dit product is een medisch hulpmiddel.

Ontstoken, dichtgeplakte babyoogjes


HeltiQ Wond & Oog Spray kan al vanaf de babyleeftijd worden toegepast. Baby’s kampen vaak in het eerste jaar met ontstoken en dichtgeplakte oogjes. Tijdrovende processen zoals vooraf water koken dit af laten koelen en vervolgens het oogje met een steriel gaaskompres schoonmaken is niet meer nodig. Met HeltiQ Wond & Oog Spray spray je de steriele oplossing op een steriel gaaskompres en kan je direct het oogje van je baby schoonmaken.

Oogirritatie en valpartijen


Zowel bij volwassenen als bij jonge kinderen komt een wond na een valpartij of een stofje of vliegje in het oog regelmatig voor. Een niet prikkende spray met een zachte nevel om de wond of het oog te spoelen is hiervoor ideaal en voor kinderen ook nog eens reuze interessant! Ook wanneer er sprake is van een chemische stof in de ogen kan met de wond- en oogspray snel gehandeld worden.

Hulpverlening


Ook bij hulpverlening is de wond- en oogspray een uitkomst. Het binnenwerk van het spuitbusje is zo ontwikkeld dat de spray vanuit iedere hoek, inclusief op zijn kop, kan worden toegepast. Dit vergemakkelijkt de hulpverlening bij een slachtoffer. Daarnaast is er niet altijd stromend kraanwater op de plaats van het ongeval aanwezig.

HeltiQ Wond & Oog Spray zorgt voor een stukje gemak en is daarom een uitkomst bij kleine ongevallen in en om huis. De spray blijft steriel na opening.

Inhoud 100 ml
Bewaaradvies
Bewaar HeltiQ Wond & Oog Spray tussen 10°C en 30°C.

Waarschuwing!
Houder onder druk: kan open barsten bij verhitting

Ook na gebruik niet doorboren of verbranden
Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken
Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C / 122 °F
Tegen zonlicht beschermen
Buiten het bereik van kinderen houden

Toepassing HeltiQ Wond & Oog Spray


Reinig de spuitmond voor gebruik door kort in de lucht te sprayen.
Richt de spuitmond naar de wond of het oog en spray op een afstand van ongeveer 10-15 cm.
Ruim sprayen.
Vermijd direct contact tussen de spuitmond en de wond of het oog.