Heltiq steken en Betenset

groen tasje met afbeelding van insecten en tekst steken en betenset.
Heltiq steken- en betenset is de ideale uitkomst als u graag alle producten voor de behandeling van de meest voorkomende steken en beten bij de hand wilt hebben.
€ 19,95 € 21,75 (incl. BTW)
Op voorraad

35332 35332
ByeBites

Kenmerken

Kleur
groen
Formaat
ongeveer 14

Heltiq steken- en betenset


Wat is een HeltiQ Steken en Beten Set?
De HeltiQ Steken en Beten Set is een compact en stevig nylon tasje dat samengesteld is met een compleet pakket aan steken en beten artikelen. Met de HeltiQ Steken en Beten Set behandel je de meest voorkomende steken en beten van bijvoorbeeld muggen, dazen, wespen maar ook planten. De set bevat een tekenverwijderkaart, een gifuitzuigpompje en voldoende aanverwante artikelen voor nazorg van de wond of de huid. De HeltiQ Steken en Beten Set kun je zowel meenemen naar korte dagtripjes als op je vakantieadres. Door zijn compacte en wendbare formaat is hij makkelijk mee te nemen in de rugzak, koffer en/of backpack. Maar je kunt de HeltiQ Steken en Beten Set natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken.

Inhoud HeltiQ Steken en Beten Set

1 x Gifuitzuigpompje
1 x Uitzuigmondje
1 x Tekenverwijderkaart met loep
1 x Na de steek pen
4 x Wondreinigingsdoekjes
4 x Pleisterstrips 19 x 60 mm
4 x Pleisterstrips 25 x 72 mm
1 x Pincet
1 x Gebruiksaanwijzing

Bewaaradvies en houdbaarheid


Wij raden aan de HeltiQ Steken en Beten Set een vaste plek in de auto, caravan, tent of in de tas te geven, zodat wanneer je gestoken of gebeten wordt je de beet of steek snel kunt behandelen.
Bewaar de HeltiQ Steken en Beten Set op een droge plek op kamertemperatuur.
Houd de steken en beten set uit de zon.
De houdbaarheidsdatum die vermeld staat op de HeltiQ Steken en Beten Set heeft uitsluitend betrekking op het product waarbij de houdbaarheidsdatum als eerste vervalt.