Massagebank opklapbaar 2-delig 70 cm

massagetafel uitgeklapt in zwart met hoofdsteun
Opklapbare massagetafel makkelijk mee te nemen. Voorzien van draagtas, hoofdsteun en een rugleuning welke rechtop kan.
€ 299,00 € 361,79 (incl. BTW)
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

76534 76534
Ehabo Preventie B.V.

Kenmerken

Kleur
blauw
zwart
Materiaal
skai
Formaat
93x75x19 cm (LxBxH) in verpakking
197x70x75

Massagebank opklapbaar


Bij een ontspannen massage of wellnessbehandeling is het ligcomfort van de cliënt cruciaal, maar ook de werkhouding van de behandelaar is van belang. Deze luxe aluminium massagetafel is daarom onmisbaar in jouw salon of als reisgenoot.

De aluminium massagetafel is dankzij het hoge draagvermogen (tot 150 kg) te gebruiken voor de meeste therapieën en massages. De breedte van de massagetafel maakt hem uitermate geschikt voor ontspanningsmassages.

Naar wens instelbaar


De werkhoogte van de aluminium massagetafel is verstelbaar van 59 tot 80 cm, in 8 verschillende standen. De juiste werkhoogte bepaal je door rechtop te staan en je armen langs je lichaam te houden. Je zou je handen nu vlak op de massagetafel moeten kunnen leggen. Dankzij de panelen tussen de poten staat de massagetafel ook stabiel in de hoogste stand.

flexibel instelbaar


De aluminium massagetafel is 70 centimeter breed en daardoor bijzonder comfortabel voor de cliënt. De meegeleverde armleuningen, hangende armsteun en hoofdsteun bieden extra ligcomfort. Deze accessoires kun je opbergen tussen de elastieken aan de onderzijde van de massagetafel. De draagkracht (tot 150 kg) en de lengte (208 cm inclusief hoofdsteun) maken deze massagetafel geschikt voor cliënten van alle lengten en gewichten.

De massagetafel bestaat uit 3 delen. Doordat de rugleuning tot een hoek van 60 graden ingesteld kan worden, kan de cliënt ook rechtop op de massagetafel zitten.

Deze massagetafel neem je overal mee naartoe
Deze aluminium massagetafel is de ideale compagnon. In 3 simpele stappen klap je de tafel in. Met de meegeleverde opbergtas met schouderband neem je de aluminium massagetafel gemakkelijk overal mee naartoe. Na gebruik is de massagetafel eenvoudig te reinigen, door deze af te nemen met een zachte doek en warm water. Gebruik nooit alcoholhoudende of agressieve reinigingsmiddelen.

Extra informatie


Materiaal onderstel Aluminium
Dynamisch draagvermogen 150 kg
Gewicht 13.9 kg
Afmetingen verpakking 93x75x19 cm (LxBxH)
Gewicht inclusief verpakking 16.6 kg
Garantie 1 jaar
Lengte Ca. 182 cm / 208 cm inclusief hoofdsteun
Materiaal ligvlak PVC-Leer
Dikte foamvulling 4 cm
Breedte Ca. 70 cm / 91 cm inclusief armsteunen
Hoogte Instelbaar van ca. 59-80 cm
Afmetingen hoofdkussen Ca. 27x26x6 cm (LxBxH)
Afmetingen hangende armsteun Ca. 40x15 cm (LxB)
Afmetingen ingeklapt ca. 90x14x70 cm (LxBxH)
Vulling ligvlak Foam