Laerdal Little Anne 6 stapelbare reanimatiepoppen donkere huid

Laerdal 6 stapelbare reanimatiepoppen met donkere huidskleur.
  • Laerdal 6 stapelbare reanimatiepoppen met donkere huidskleur.
Laerdal Little Anne 6 stapelbare reanimatiepoppen met een donkere huid.Ideaal voor elke reanimatietraining.
€ 1.495,00 € 1.808,95 (incl. BTW)
Op voorraad

37392 37392
Laerdal

Kenmerken

Kleur
donkere huid
Formaat
6 stuks

Little Anne 6 stapelbare reanimatiepoppen met QCPR en donkere huid


De Little Anne stapelbare reanimatiepop maakt gebruik van innovatie die de trainingskwaliteit verbetert. Het stapelbare model is gemakkelijk te vervoeren in de trolley. Daarnaast besparen de stapelbare reanimatie poppen ook een hoop opslagruimte en zijn ze gemakkelijk schoon te houden omdat je de pop volledig kan demonteren.

Andere stapelbare modellen maken vaak gebruik van reguliere veren waardoor de reanimatie onnatuurlijk voelt en moeilijker is om uit te voeren. De Little Anne stapelbare reanimatiepop gebruikt “leaf springs” onder de borstplaat om de reanimatie natuurlijker aan te laten voelen. De pop heeft een realistische anatomie, een beweegbare kaak en herkenningspunten voor de gewenste compressie plaats. Bovendien toont de reanimatiepop een zichtbare borststijging waardoor de beademing goed zichtbaar is.

Inbegrepen


6x Stapelbare reanimatiepop (donker)
6x Gezichtshuiden
60x Long filters
12x AA batterijen
24x Sanitaire doekjes
1x Trolley
1x Gebruikshandleiding
1 Jaar garantie

Duurzame luchtwegfilters


In het pakket zitten 60 vervangbare luchtwegfilters. Dankzij dit innovatieve systeem kun je de luchtwegen hergebruiken gedurende één training. Dit is niet alleen een duurzamere optie, maar ook zeer kostenefficiënt omdat je de luchtwegen niet na elke cursist hoeft te vervangen.

Hoe werkt het?


De toegediende lucht gaat door het filter, waardoor niet-verontreinigde lucht in de longen komt. Het filter voorkomt dat je de luchtwegen na elk gebruik moet vervangen. Na afloop van de training kun je de luchtwegen in de pop behouden, deze hoeven pas na de geschatte levensduur (ca. 3 maanden) te worden vervangen. Ter voorbereiding op de volgende training wordt geadviseerd om de pop volledig schoon te maken. Besteed hierbij extra aandacht aan de mondopening. Het enige wat je na afloop van de training hoeft te vervangen is het filter

Duurzame materialen


De producten in het Little Anne Combo Pakket zijn ontwikkeld met duurzame materialen. De pop is gemaakt van 60% gerecycled materiaal en bevat geen rubberlatex. De tas voor de AED-trainers i s gemaakt van 100% pet materiaal. Elk jaar worden 994.000 luchtwegen weggegooid, wat betekent dat al dit niet-recycleerbare materiaal (PVC) wordt verspild. De ontwikkeling van het luchtwegfilter, helpt dit enorm te verminderen.
Feedback  
De pop gebruikt QCPR-sensoren om de volgende handelingen te meten.

Compressiesnelheid en -diepte.
Beademingssnelheid en -hoeveelheid.

Laerdal QCPR-trainingsapp


De feedback wordt duidelijk weergegeven in de verbeterde Laerdal QCPR trainingsapp. Je kunt de app eenvoudig downloaden op een apparaat naar keuze (tablet of telefoon). De pop maakt verbinding met de trainingsapp via de Bluetooth-functie. Nadat de pop eenmaal is verbonden, zal deze in de toekomst automatisch verbinding maken. Je kunt tot 6 verschillende soorten poppen combineren tijdens de training en ze tegelijkertijd in de app monitoren.

De app geeft real-time feedback die je kunt gebruiken om de kwaliteit van de reanimatie en beademingstoediening te verbeteren. Je kunt de kwaliteit van de training nog verder verbeteren door de SkillGuide tool toe te voegen aan de trainingsopstelling. Dit handige hulpmiddel kan worden aangesloten op de reanimatiepop en stelt de trainer en cursist in staat om gelijktijdig Realtime feedback te monitoren. Een ander voordeel is dat deze tool de handplaatsing monitort in tegenstelling tot de app die dit niet meet.