Laerdal Resusci Junior QCPR met draagtas

Deze levensechte reanimatie-oefenpop is speciaal ontworpen voor het trainen van reanimatietechnieken bij kinderen. De Resusci Junior reanimatiepop heeft een realistische anatomie van een 5 jarig kind.
€ 1.799,00 € 2.176,79 (incl. BTW)
Op voorraad

37407 37407
Laerdal

Kenmerken

Kleur
blank

Laerdal Resusci Junior QCPR


Deze levensechte reanimatie-oefenpop is speciaal ontworpen voor het trainen van reanimatietechnieken bij kinderen. De Resusci Junior reanimatiepop heeft een realistische anatomie van een 5 jarig kind. Hierbij kan hart-long reanimatie worden geoefend, zonder in te boeten aan werkelijkheid.

Geavanceerde training door feedbackmogelijkheden


De Resusci Junior QCPR is een electronische reanimatiepop. Deze is zo ontwikkeld dat het meten en beoordelen van de reanimatieprestatie wordt vergemakkelijkt. De pop kan worden gebruikt in combinatie met meerdere feedbackapparaten. Zo kan de Skillguide (bedraad) in de linkerzijde worden aangesloten. In de linkerzij van de pop zit een ingebouwde aansluiting voor draadloze feedbackmogelijkheden. Voor een duidelijk trainingsbeeld kan de Simpad Skillreporter worden gebruikt en ook de nieuwe QCPR Learner App. De feedback van beide opties biedt leerlingen duidelijk inzicht over hoe ze hun prestaties kunnen verbeteren. Tevens zorgt deze feedback ervoor dat de instructeurs nog beter kunnen coachen en de trainingsresultaten kunnen opslaan voor analyse achteraf.

Eigenschappen:


Verbeterd compressiemechanisme - menselijk en stabiel
Conform de Richtlijnen uit 2015 - compressiediepte 50 - 60 mm
Realistische beademingen met beademingsballon en mond op mond - borstkasbeweging, kanteling van de nek en optionele hoorbare feedback
Nieuwe elekronica - Bluetooth met laag energieverbruik (Bluetooth Low Energy - BTLE) en sensoren
Werkt op batterijen, kan ook met netvoeding worden gebruikt
Trainingsmat - wordt ook als draagtas gebruikt

Wat wordt er allemaal met uw bestelling meegeleverd?


Resusci Junior
4 gezichtshuiden
3 luchtwegen
18 manikin wipes
pulse bulb
Kleding
Soft pack oefenmat - draagtas
4x AA batterijen
1 x USB-C naar USB-A kabel en adapter
Gebruiksaanwijzing