Maglite Magcharger ML150 LR LED

Krachtige maglite oplaadbare zaklamp. De lichtopbrengst van 182 lumen is erg hoog. Dit is hiermee de allereeste Maglite die meer dan 1000 Lumen kan produceren
€ 149,00 € 180,29 (incl. BTW)
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

76311 76311
Maglite

Kenmerken

Kleur
zwart

Maglite Magcharger ML150 LR LED oplaadbaar


Met één schakelaar bedien je alle standen zonder moeite. Maar als pluspunt: deze zaklamp is ook focusseerbaar. Door de lampkop een kwartslag te draaien focuseer je direct de lichtbundel. Zo kies je zelf tussen een bredere bundel voor op korte afstand of voor een scherpe, nauwe lichtbundel waarmee je meer bereik hebt. Dat maakt deze praktische zaklamp voor elke situatie geschikt.

Lichtstanden van de Maglite ML150LR
High: 1082 lumen, brandduur van ca. 3:15 uur
Low: 138 lumen, brandduur van ca. 18 uur
Eco: 25 lumen, brandduur van ca. 79 uur
Strobe: 1082 lumen
De kwalitatieve Maglite ML150LR
gewicht 1,02 kg
Maglite heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om degelijkheid. Dit blijven ze ook zeker waarmaken. De body van deze zaklamp is geheel uit aluminiumlegering gemaakt. In combinatie met de hoogwaardige afwerking is deze lamp eigenlijk onverwoestbaar.

Maar dat is nog niet alles, de zaklamp ML150L is de eerste met een unieke technologie. Er is onder de zaklampen namelijk een bekend probleem. Zodra de temperatuur in de lamp stijgt, wordt er steeds meer van de led gevraagd waardoor die langzaam het vermogen verliest. Warmtebeheer is daarom extreem belangrijk. Mag Instrument is de uitdaging aangegaan en heeft hiervoor de oplossing gevonden. De heat-sinking technology. Hierdoor blijft de led krachtig en haal je het meeste uit deze lamp.

De meegeleverde LiFePO4-accu helpt ook zeker mee aan de upgrade in de zaklampen van Maglite. Deze accu zorgt er namelijk voor dat deze optimaal beveiligd is tegen lekkage en explosiegevaar. Maar ook krijgt de zaklamp hierdoor betere prestaties dan in vergelijk met zijn voorganger.

Praktische functies van de Maglite ML150LR
De Maglite ML150LR is voor elke situatie geschikt. Doordat je niet op elk moment alle lichtstanden nodig hebt, heeft Maglite hiervoor een oplossing bedacht.

Je hebt de keuze uit vier modi: ‘General’, ‘Outdoor’, ‘Law Enforcement’ of ‘Tactical’. Om tussen deze vier modi te wisselen, dient de lamp uit te staan. Eerst draai je de achterkant los. Je houdt dan de schakelaar ingedrukt en draait de achterkant weer vast. De lamp zal dan tot vier keer blinken. Eén keer betekent ‘General, twee keer ‘Outdoor’, drie keer ‘Law Enforcement’ en vier keer ‘Tactical’. Zo heb je altijd de benodigde lichtstanden bij de hand.