Mirage E-Bike battery safe accutas

Een unieke accutas voor o.a. het vervoeren en laden van een fietsaccu. De accutas is getest door Efectis en voorzien van een CE keur.
€ 49,75 € 60,20 (incl. BTW)
Op voorraad

50165 50165

Kenmerken

Formaat
40x17x6CM LxBxH

Mirage E-Bike battery-safe Michel


De Mirage battery-safe is een unieke vinding en kan heel veel ellende voorkomen. Deze battery-safe is bestand tegen temperaturen tot 1200°C en houdt de eventuele explosies binnen. Dit is hierbij omschreven in paar woorden, maar ongelofelijk belangrijk voor als er iets gebeurt met de batterijen tijdens het laden.Mirage E-bike battery-safe, het zal je maar gebeuren


Uiteraard gaan we uit van het goede en worden er vele miljoenen kilometers veilig gereden op elektrische fietsen. Ook het vervoer gebeurt in 9 van de 10 gevallen veilig en gebeurt er niets.
Maar als er iets fout gaat met een batterij van de E-bike dan zijn de gevolgen heftig.

Gevolgen van een accubrand zijn te beperken met een Mirage E-bike battery-safe.


Een batterij explosie eindigt niet altijd prettig. Als de accu brandt en explodeert dan is dit een proces dat niet te stoppen is. Daarbij ontstaat er enorm veel warmte en dat maakt het ook zo gevaarlijk. De Mirage battery-safe voorkomt het ergere. Door de rook te laten ontsnappen terwijl de brand binnen wordt gehouden, wordt brandschade voorkomen en is de schade aan uw huis kleiner.

Waar de Mirage E-Bike battery-safe Michel gebruiken?


Mirage beveelt aan om de battery-safe te gebruiken bij transport en bij opslag. Net zoals koeriers en vervoersdiensten extra veiligheidsmaatregelen nemen wanneer er (grote) batterijen vervoerd worden, is het ook raadzaam dit als particulier ook te doen.