Motorola Talkabout T82 Extreme 4-pack

De Motorola Talkabout T82 4-pack is het perfecte communicatiesysteem voor outdoor activiteiten. De robuuste 16-kanaals portofoon biedt een groot bereik en beschikt over een spatwaterdichte behuizing.
€ 165,00 € 199,65 (incl. BTW)
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

78661 78661
Motorola

Motorola Talkabout T82 Extreme 4-pack


De Motorola Talkabout T82 is het perfecte communicatiesysteem voor outdoor activiteiten. De robuuste 16-kanaals portofoon biedt een groot bereik en beschikt over een spatwaterdichte behuizing. Deze bundel bevat 4 portofoons inclusief toebehoren en handige draagtas.

Eigenschappen Motorola Talkabout T82 Extreme portofoonset

Complete portofoonset voor buiten
Vergunningsvrije portofoons
Weerbestendig (IPx4)
16 kanalen, 121 privacy codes
Verborgen LCD display
Headsetaansluiting
20 instelbare oproeptonen
Ingebouwde LED-lamp
Voeding: 800mAh accu of AA-batterijen

Complete portofoonset voor buiten
Met deze uitgebreide set van vier Motorola Talkabout T82 Extreme portofoons (inclusief accessoires) kunt u altijd op afstand blijven communiceren, zelfs onder zware outdoor condities. De robuuste weerbestendige behuizing (IPx4-gecertificeerd) en andere handige features maken deze portofoons onder andere geschikt voor wandelaars, fietsers en bergbeklimmers.

Vergunningsvrij, 16 kanalen
De Motorola Talkabout T82 Extreme beschikt over 16 kanalen en 121 privacy codes en is zonder licentie te gebruiken. Met behulp van de pair-knop koppelt u de portofoons eenvoudig aan elkaar zodat ze met elkaar in verbinding staan. Verder kunt u kiezen uit 20 verschillende oproeptonen en is er een trilfunctie aanwezig.

Handsfree communiceren
Deze set bevat tevens twee oortelefoons voor de Motorola Talkabout T82 Extreme. Sluit deze aan op de 2.5mm aansluiting van het toestel en u hoeft niet langer de complete portofoon uit uw zak te halen om te kunnen communiceren. Ideaal voor situaties waarbij handsfree communiceren noodzakerlijk is.

Voeding
Bij de Motorola Talkabout T82 Extreme zit een 800 mAh NiMH accu met een levensduur van maximaal 18 uur. Is de accu leeg, dan laadt u hem op via de meegeleverde USB-lader. Wanneer u echter veel onderweg bent, is opladen niet altijd mogelijk. Daarom kan de Motorola Talkabout T82 ook gevoed worden door standaard AA-batterijen.

Inhoud verpakking

4x Motorola Talkabout T82 portofoon
4x Oortjes
4x NiMH accu's
4x Draagkoord
4x Riemclips
2x Laadadapter
1x Draagtas
Handleiding