Motorola twinset waterdicht TLKR T92 H2O

De Motorola TLKR T92 H2O is een robuuste waterbestendige portofoon met vele unieke eigenschappen. Het toestel kan drijven, een noodsignaal uitzenden en tevens gebruikt worden als zaklamp.

€ 117,00 € 141,57 (incl. BTW)
Op voorraad

78504 78504
Motorola

Kenmerken

Kleur
geel
Materiaal
Waterdicht
Formaat
Twinset

Motorola portofoon twinset waterdicht TLKR T92 H2O


De Motorola TLKR T92 H2O is een waterbestendige portofoon die zonder vergunning te gebruiken is. Dankzij de IP67 certificering kan het toestel een half uur lang 1 meter onder water blijven en zelfs de zwaarste regenbuien weerstaan. Laat u de portofoon in het water vallen, dan is er geen reden tot paniek; hij blijft namelijk drijven en is voorzien van lampje dat automatisch inschakelt bij contact met water. Zo kunt u de Motorola TLKR T92 H2O makkelijker vinden, mocht u hem in het donker verliezen.


8 kanalen, VOX-functie


Deze robuuste portofoon beschikt over 8 kanalen en 121 subkanalen. Met de handige scanfunctie vindt u snel een beschikbaar kanaal. De T92 H2O is te gebruiken met andere Motorola TLKR portofoons en portofoons van andere merken die op dezelfde frequentie werken (PMR446). En wilt u liever handsfree communiceren, dan kan dat met de iVOX/VOX functie.


Zaklampfunctie


De ingebouwde zaklampfunctie van de Motorola TLKR T92 H2O zorgt ervoor dat u ook in het donker moeiteloos uw weg kunt vervolgen. De zaklamp kan zowel wit als rood licht uitstralen, dus kies zelf de lichtkleur die bij uw situatie past. Rood licht verstoort uw nachtzicht niet en is bijvoorbeeld handig bij kaartlezen of andere situaties waarbij uw nachtzicht behouden moet blijven.


Alarm bij noodsituaties


Met de Motorola TLKR T92 H2O gaat u met een gerust gevoel op pad. De portofoon is namelijk voorzien van een alarmfunctie zodat u uw contactpersonen kunt alarmeren in geval van nood. Wanneer u de alarmknop activeert, zendt de radio een alarmsirene uit naar gekoppelde portofoons. Zo weten uw contactpersonen dat er sprake is van een noodsituatie en kunt u direct met hen communiceren. Aan de riemclip zit een fluitje waarmee u uw directe omgeving kunt waarschuwen. Uiteraard is ook de zaklampfunctie te gebruiken bij onverwachte calamiteiten.


Onderweg opladen


De Motorola TLKR T92 H2O kan op twee manieren van stroom worden voorzien: met de meegeleverde NiMH oplaadbare batterijen (16 uur) of met 3 AA-batterijen (23 uur). De T92 H2O wordt geleverd met een dubbele autolader zodat u twee portofoons tegelijkertijd kunt opladen terwijl u aan het rijden bent. De USB kabels zijn daarnaast ook nog los te koppelen zodat u de portofoons kunt herladen via uw computer. Het low battery alert geeft aan wanneer de batterij bijna leeg is. Inhoud verpakking 2x Motorola TLKR T92 H2O 2x riemclips met fluitje 2x NiMH oplaadbare batterijen Autolader met 2 afneembare USB kabels Draagtas Handleiding