Salvequick navulling 6036

1 navulling met 45 plastic pleisters voor de Salvequick pleisterautomaat. Salvequick artikel 6036
€ 3,59 € 3,91 (incl. BTW)
Op voorraad

44161 44161
Salvequick

Kenmerken

Kleur
bruin
Materiaal
PE
Formaat
45 pleisters

Navulling plastic pleister salvequick 6036

De navulling Salvequick refill 6036 bevat de volgende pleisters:

27 stuks 72 x 19 mm
18 stuks 72 x 25 mm

Salvequick pleisters en pleisterautomaten vormen een compleet en gemakkelijk te gebruiken systeem. De pleisters treft u altijd op hun plaats, klaar voor gebruik. De navullingen zitten muurvast in de automaten om verlies te voorkomen. De automaat wordt snel en eenvoudig met behulp van een speciale sleutel gevuld.

Productvoordelen
- Hoge kwaliteit
- Op allergieën getest
- Buigzaam en gemakkelijk te gebruiken

Kijkt u hier als u ook een nieuwe Salvequick pleisterautomaat nodig heeft

Salvequick Refill 6036

Salvequick In deze navulling van Salvequick zitten maar liefst twee afmetingen plastic pleisters. In de pleisterautomaat van Salvequick kunnen maximaal twee navullingen geplaatst worden. In de originele pleisterautomaat zit een pakje PE(plastic) pleisters, dit is navulling 6036 van Salvequick en één pakje Salvequick 6444 textiel pleisters. U kunt er ook voor kiezen om maar één soort in de pleisterautomaat te doen, alle navullingen passen er in.

 

Refill 6036 Salvequick In deze navulling van Salvequick zitten maar liefst twee maten pleisters.De PE pleisters zijn water en vuilafstotend. In de pleisterautomaat van Salvequick kunnen maximaal twee navullingen geplaatst worden. In de originele pleisterautomaat zit een pakje PE pleisters, dit is navulling 6036 van Salvequick en één pakje Salvequick textiel pleisters. U kunt er ook voor kiezen om maar één soort in de pleisterautomaat te doen, alle navullingen passen er in.