Uitzuigpomp insectenbeet Aspivenin

De uitzuigpomp van Aspivenin is een zeer effectief hulpmiddel voor eerste hulp bij insectenbeten
€ 16,95 € 20,51 (incl. BTW)
Op voorraad

35320 35320
Aspivenin

Kenmerken

Kleur
groen
Materiaal
Kunststof

Aspivenin vacuümpomp


De Aspivenin uitzuigpomp zorgt ervoor dat u eenvoudig een steek van een insect neutraliseert. Door middel van het zuigpompje worden de gifstoffen uit de steek gezogen.   • Tot 10 keer effectiever dan uitzuigen met de mond 

  • Snelle pijnverlichting 

  • Met 1 hand te gebruiken


Wat doet de Aspivenin? 


Wanneer Aspivenin direct wordt gebruikt, wordt de kans op jeuk, zwelling en pijn aanzienlijk verminderd. Aspivenin kan worden gebruikt tegen steken van muggen, teken, wespen, horzels, spinnen, kwallen, steekvissen en zelfs schorpioenen. 


Hoe werkt de Aspivenin vacuümpomp?


Zet de pomp op de beet en door de optrekkende beweging creëert de uitzuigpomp een onmiddellijk en blijvend vacuüm. Waardoor een pijnloze gifzuiging mogelijk gemaakt wordt, die tegelijk ook grondiger is dan die van de mensenmond. Het pompje is daarbij ontworpen dat het met één hand te gebruiken is. 


Hoe moet ik de Aspivenin vacuümpomp gebruiken? 


De Aspivenin vacuümpomp kan met 1 hand worden bediend, bij voorkeur binnen drie minuten na de steek of beet van een inspect of reptiel. De Aspivenin kan als volgt worden gebruikt:   1. Neem het pompje uit de houder en kies de zuignap die het meest geschikt is. Bevestig de zuignap op het pompje en trek de zuiger helemaal uit. Voor kinderen is het half uittrekken van de zuiger voldoende. 

  2. Plaats de zuignap over de beet of steek 

  3. Druk nu de zuiger weer helemaal in, er ontstaat een vacuüm. U kunt dit controleren omdat de huid een stukje omhoog komt in het zuignapje.

  4. Laat de zuiger weer omhoog komen, het vacuüm wordt nu opgeheven. Desinfecteer de huid met een wondreinigingsdoekje of desinfectie spray of desinfectie spray op de plaats van de beet of steek. 


Disclaimer


De Aspivenin pomp is slechts een eerste hulpmiddel in afwachting van nadere medische hulp. 

Specificatie 


Kleur: Groen


Gewicht: 100 gram


Merk: Aspivenin 


Verkoopeenheid: Per stuk 


Materiaal: Kunststof 


Aantal zuignapjes: 3 stuks 


Hergebruik: Ja