Zoll kinderelektroden

De Zoll Pedi-Padz II zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik bij kinderen. Voor kinderen tussen 1 en 8 jaar of met een gewicht onder 25kg zijn deze elektroden aanbevolen.
€ 125,00 € 136,25 (incl. BTW)
Op voorraad

70152 70152
Zoll

Zoll kinderelektroden Pedi-Padz II


De kinderelektroden zijn geschikt voor de Zoll AED plus, Zoll AED PRO en de Zoll AED3

De Zoll Pedi-Padz II zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik bij kinderen. Voor kinderen tussen 1 en 8 jaar of met een gewicht onder 25kg zijn deze elektroden aanbevolen. Wanneer de elektroden worden aangesloten op de AED schakelt deze over op het protocol voor kinderreanimatie. Tevens wordt het volume van de schok gereduceerd.

Houdbaarheid van de Zoll Pedi-padz II
De houdbaarheid van de Zoll kinderelektroden is circa 2 jaar. Na de vervaldatum moeten de elektroden worden vervangen en mogen deze niet meer worden gebruikt. Dit heeft te maken met de geleidende gel van de elektroden welke kan uitdrogen na verloop van tijd. Wanneer elektroden buiten de uiterste houdbaarheidsdatum worden gebruikt, kan dit tot negatieve gevolgen leiden voor het slachtoffer. Zorg er daarom altijd voor dat u een ongeopende verpakking, waarvan de houdbaarheidsdatum nog niet is verlopen bij de AED bewaard.

Kenmerken:
Pre-connected te gebruiken
Zelfklevend
Latexvrij
circa 2 jaar houdbaar
Bewaar bij een temperatuur tussen de 0°C en 50°C
Lengte elektrodenkabel: 86,4 cm