U maakt gebruik van een oude browser Upgrade uw browser om gebruik te kunnen maken van onze webshop.
Cookies zij uitgeschakeld! Schakel cookies in uw browser in om te kunnen bestellen via deze website.
Afrekenen › Verder winkelen ›
Niet gevonden wat u zoekt?
Bel: 033 277 0568

Pleisters

Pleisters

Ehabo Preventie levert diverse soorten pleisters. Op rol, zodat u deze zelf af kunt knippen, maar ook speciale pleisters voor de horeca, keuken, voedingsmiddelenindustrie die voldoen aan de HACCP richtlijn. Op onze website zijn de pleisters onderverdeeld in zes categorieen:

Lange vingerpleister Detectiepleisters Hansaplast pleisters op rol

Pleisters

Blauwe pleisters Pleisters op rol
Salvequick pleisterdispenser Eilandpleisters Hechtpleisters op rol
 Pleisterdispensers  Eilandpleisters  Hechtpleisters

 

Blauwe pleisters


Deze pleisters zijn speciaal ontwikkeld voor de horeca en voedingsmiddelenindustrie. De kleur blauw komt hier weinig voor dus de pleister valt gelijk op om te voorkomen dat deze niet in het eindproduct terecht komt. Daarnaast zijn deze pleisters ook detecteerbaar. Mocht het zo zijn dat het toch in een productielijn terecht komt dan zal de metaaldetector reageren waardoor het proces stopt en de pleister alsnog uit de lijn gehaald kan worden.

Gewone pleisters


Deze catagorie bevat diverse formaten en vormen van pleisters. De meest verkochte is wel de lange textielpleister. Ook wel de vingerpleister genoemd. Deze pleister is vooral handig omdat deze een aantal keer om de vinger gerold kan worden waardoor deze beter blijft zitten. Daarnaast verkopen we ook de 5 meter rollen van Hansaplast.

Pleisterdispensers


Het is erg handig om naast een verbandkoffer een pleisterdispencer op te hangen. U voorkomt hiermee dat de verbandkoffer steeds gebruikt wordt om een pleister te pakken en niet netjes wordt achtergelaten. Daarnaast is er ook het gemak om even snel een pleister te pakken. De pleisterdispencers zijn er met verschillende pleisters waaronder ook de blauwe detecteerbare pleisters.

De meest verkochte pleisterdispenser is de Salvequick pleisterdispenser Dit is een zeer handige pleisterdispenser waar ruimte in zit voor twee Salvequick vullingen. Er kunnen twee verschillende vullingen in waardoor gebruikers met verschillende wensen beide pleisters kunnen gebruiken. De meest verkochte vullingen van Salvquick zijn de textiel navulling 6444 en de plastic navulling 6036.

Hechtpleisters


De hechtpleisters worden gebruikt om bijvoorbeeld een steriel gaasjes vast te zetten of de zijkant van een snelverband af te dichten. We hebben diverse soorten en merken waaronder:

Leukotape, leukopor, leukosilk leukostrip en hechtstrips.